Visningshus

Morgondagg

Järngatan 20, Taberg

Kliv in i ett visningshus på vägen mot ditt drömhus

Att besöka ett visningshus är till stor hjälp när du funderar på att bygga hus. Under ett besök i ett av våra hus får du inte bara lära känna den specifika modellens alla fördelar, du får också uppleva känslan av ett Myresjöhus: våra materialval, planlösningar, ljusinsläpp och mycket mer. Inte minst får du bekanta dig med vår kunniga personal som kan guida dig efter dina förutsättningar och drömmar.

Vi välkomnar er till premiärvisning av vårt visningshus Morgondagg i Taberg,  utforska det stilrena 2-planshuset med öppna ytor och ett kubiskt, nutida utseende.

Vackra ljusinsläpp och rymd, detta tack vare den öppna vyn mot det generösa glaspartiet i vardagsrummet och rymden från öppningen i bjälklaget mot övervåningen. På så vis knyts dessa ytor naturligt samman. Kök och vardagsrum ligger avskilt från varandra, men knyts ihop via de generöst glasade ytorna i respektive rum – med siktlinjer sinsemellan för ett vackert samspel. På plan 2 finns den mer privata delen med allrum, badrum och husets fyra sovrum.

söndag 14 aug 15:00-17:00

Anmälan till visning

Säljare

Säljare

Stefan Malm

  • 010-434 12 66
  • 070-525 65 57

Husmodell

2-planshus

Morgondagg x Modern

  • 198 m2
  • 4 sovrum
Mer om Morgondagg x Modern

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.