Beställ katalog

Möt Alexander: din huscoach på Gotland

Är du sugen på att bygga hus på Gotland? Eller kanske bygga sommarhus på Gotland? Då vill vi presentera dig för en viktig person att ta med dig på husresan. Möt Myresjöhus nya säljare, Alexander Aronsson.

Ny säljare med lång erfarenhet

Sedan sommaren 2023 är det Alexander du träffar på Myresjöhus kontor på Gotland. Han må vara ny som säljare, och nybliven gotlänning – men någon nykomling när det gäller Myresjöhus är han inte.

– Jag kommer från Vetlanda från början och är byggnadsingenjör i grunden. Och jag har jobbat på Myresjöhus nästan hela mitt yrkesliv, med allt från konstruktion och projektering till processutveckling – med mera. När min sambo ville flytta hem till Gotland fick jag frågan om att ta över som säljare, och tackade ja direkt. Det är så kul att få hjälpa folk att bygga deras nya hem, säger Alexander.

Kortare startsträcka

Att bygga ett nytt hus är något de flesta av oss gör en gång i livet, men vi på Myresjöhus gör ju detta varje dag. Och att Alexander har full koll på hur ett Myresjöhus byggs är något du som kund kan ha stor nytta av, både när det gäller att välja rätt husmodell och när du vill anpassa ditt hus efter dina egna önskemål, säger han.

– Jag brukar säga att jag vet var i väggen alla reglar sitter, så jag kan absolut hjälpa dig att hitta rätt från början och få en kortare startsträcka på husresan.

Rivstart på nya jobbet

Det som lockade Alexander till säljaryrket var att få träffa mer folk. Och kundmötena lät inte vänta på sig. Redan när han knappt hunnit installera sig fick han nämligen fullt upp med spekulanter på tomterna som Myresjöhus släppte i Västerhejde.

– Ja, det blev en riktig rivstart, tre av fyra tomter såldes direkt. Och sedan dess har det rullat på med förfrågningar, så det här känns helt rätt, säger Alexander.

Därför ska du bygga hus med Myresjöhus

En stor, bred palett av olika husmodeller och flexibiliteten i vilka val du kan göra är två starka argument till varför du ska välja Myresjöhus, menar Alexander. Men det finns ännu ett, som kanske väger extra tungt just i dessa tider.

– Tryggheten i att bygga med en aktör som byggt hus under lång tid, som har en stark ägare i OBOS och goda kontakter med banker och mäklare är otroligt viktig. Hos oss blir det inga överraskningar, vi chansar inte: du vet vad ditt husbygge kommer att kosta och vad du faktiskt får för pengarna.

Förtjust i Gotland

Och till sist måste vi ju kolla: hur trivs då en smålänning här på Gotland?

– Det är superhärligt att bo på Gotland. Gotlänningarna är väldigt välkomnande och det händer mycket även i vår lilla socken med pubkvällar och kulturevenemang. Och att bo i hus är helt magiskt, för oss blir det aldrig lägenhet igen, konstaterar Alexander.

Patrik Wirro Säljare, Myresjöhus

Vi hjälper dig gärna med din husdröm!

Vill du veta vad husmodellen kostar?

Använd kontaktformuläret så hör vi av oss!

Vill du veta mer om det här huset?

Fyll i formuläret så återkommer vi med ett förslag på mötestid!

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Boka möte med Myresjöhus

Ange ett datum eller en vecka samt vilken tid på dygnet som passar dig bäst.
Skriv ett meddelande om det är något speciellt du vill nämna redan nu.

Var vill du helst träffas? *

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Förnamn

Efternamn

E-post

Telefonnummer

Tomtinfo

Var vill du helst träffas?

Hur vill du att vi kontaktar dig?

När vill du helst träffas?

Meddelande

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.