Beställ katalog

Möt Marie: din huscoach i Umeå

Är du sugen på att bygga hus i trakterna kring Umeå? Då vill vi presentera dig för en viktig person att ta med dig på husresan. Möt Myresjöhus nya säljare, Marie Jarl.

Ny säljare med lång erfarenhet

Marie må vara ny säljare hos oss på Myresjöhus – men någon nykomling i husbranschen är hon inte. Så, grattis Umeå: här har vi fått en erfaren hussäljare, som är ekonom i botten – och som tycker att mötet med kunderna är det roligaste som finns.

– Mitt jobb handlar ju om att hjälpa människor att förverkliga sin livsdröm, att få vara med på den resan är helt fantastiskt. Myresjöhus är ju ett så starkt varumärke som bygger så fina hus och har starka OBOS i ryggen. Vi har helt enkelt ett genuint bra kunderbjudande.

Marie Jarl

Husdrömmen lever

Maries område sträcker sig även långt utanför Umeås kommungräns, ända nerifrån Hudiksvall och upp till Luleå, faktiskt. Och här i vår norra landsända lever husdrömmen, trots det nuvarande ekonomiska läget, berättar Marie. Mycket tack vare stora industrietableringar som lockar hit folk från hela världen.

– Ja, nu får jag minsann sälja hus på engelska också, inte minst i Skellefteå. Och här i Umeå har vi alltid haft en het bostadsmarknad, med bostadsbrist och ganska höga priser på begagnatmarknaden. Det gör att många gärna vill bygga nytt istället.

Kanonläge i Umeås närmaste by

Umeå kommun har stora visioner för hur staden ska växa, men kommunala tomter är det ont om. Här hittar vi ännu en fördel i Myresjöhus erbjudande, enligt Marie. Vi har ju ofta även tomter till salu. I skrivande stund kan du till exempel slå till på en tomt i natursköna Stöcksjö, som brukar kallas Umeås närmaste by. Ett toppenläge, i flera bemärkelser.

– Att bygga hus kommer inte att bli billigare. Det är så prisutvecklingen har sett ut under alla år som jag jobbat med detta. Så har man möjlighet kan det verkligen vara läge att passa på att bygga nu när andra avvaktar – och det finns fina tomter att få tag på, tipsar Marie.

Därför ska du bygga hus med Myresjöhus

Många fina husmodeller och många valmöjligheter är två starka argument till varför du ska välja Myresjöhus, menar Marie. Men det finns fler.

– Hos oss kan du bygga tryggt och bekvämt med riktig totalentreprenad, och vi jobbar med duktiga lokala entreprenörer som vet hur viktig kvaliteten är för oss. Du bygger ditt nya hem med ett stort och tryggt företag som funnits i snart 100 år och kommer finns kvar länge till. Och en sak till: hos oss blir det inga överraskningar: du vet vad ditt husbygge kommer att kosta och vad du faktiskt får för pengarna.

Hjälp hela vägen hem

Börjar du just fundera på att göra verklighet av husdrömmen? Eller har du redan kommit en bit på vägen? Oavsett vilket är du alltid välkommen till oss, hälsar Marie.

– Javisst, det är bara att ringa. Vi hjälper dig med allt, från att välja husmodell och titta på tomten till att söka bygglov och välja smart bland tillvalen. Vi är med dig hela vägen hem.

Tomas Molander Säljare, Myresjöhus

Nyfiken och vill veta mer?

Vad kostar det?

Hör av dig till oss så återkommer vi med en detaljerad kalkyl baserad på vad och vart du vill bygga.

Hur funkar det?

Att bygga hus behöver inte vara så svårt. Låt oss höras eller ses och reda ut just era förutsättningar.

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Boka möte med Myresjöhus

Ange ett datum eller en vecka samt vilken tid på dygnet som passar dig bäst.
Skriv ett meddelande om det är något speciellt du vill nämna redan nu.

Var vill du helst träffas? *

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Förnamn

Efternamn

E-post

Telefonnummer

Tomtinfo

Var vill du helst träffas?

Hur vill du att vi kontaktar dig?

När vill du helst träffas?

Meddelande

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.