Beställ katalog

OBOS Jubel: fonden för en bättre fritid

Sveriges föreningsliv är något alldeles extra, med massor av engagerade ledare över hela landet som gör ett fantastiskt jobb för att ge våra barn och ungdomar en meningsfull fritid. Är du en av dem? Sök bidrag via OBOS Jubel.

Inom OBOS menar vi att en bra fritid ger en bättre framtid. Därför har vi startat OBOS Jubel, en fond som bidrar till att ge fler barn och unga en meningsfull fritid och därmed en bra start i livet. Alla föreningar är välkomna att ansöka: vad behöver din förening hjälp med?

I miljon kronor står på spel

Varje år delar OBOS Jubel ut 1 miljon kronor till olika organisationer och föreningar. Pengarna ska gå till att starta eller utveckla befintliga aktiviteter för barn och unga, och vi ser gärna att de används till något bestående. Kanske en skejtramp, grejer till en replokal eller ny sarg till planen? Här ser vi exempel på några jublande glada mottagare.

Mer om vårt sammhällsengagemang

Tillsammans med våra kollegor inom OBOS-koncernen vill vi göra skillnad för kommande generationer, i det stora och i det lilla. Här berättar vi mer om hur vi jobbar.

Läs mer
Helen Hedlund Säljare, Myresjöhus

I brevlådan inom några dagar

Beställ vår katalog

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.