Flyttklart i Magnarp

Villa

Till salu

Frida Nilssons väg 13 (tomt 5)

Björkhagen, Magnarp

Flytta in i nybyggt 1-planshus i Magnarp

Nu kan du köpa ett Flyttklart Polstjärna från Myresjöhus om 146 kvm ett stenkast från vackra Magnarps Strand i Björkhagen

Denna nyproducerade villa om 146 kvm med 6 rum och kök har en separat barn- och vuxenavdelning. Husets mitt bjuder på generösa sällskapsytor och ett vackert ryggåstak. Köket ligger intill entrén med sikt ut mot gatan. (Klicka här för att se ritningen på köket). Planlösningen mellan kök och vardagsrum är delvis öppen – du behåller känslan av rymd men får det tillräckligt avskilt för att slippa se oredan i köket från vardagsrummet. Vardagsrummet bjuder på ett vackert ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna som vetter ut mot trädgården. Här rymmer du såväl soffgrupp som matplats. I husets ena ände finner du föräldradelen med ett stort master bedroom, tvättstuga, klädkammare och kaklat badrum med duschhörn, takduschset, handukstork och vit kommod. I Husets andra ände ligger barnavdelningen med ett eget allrum, tre sovrum och en kaklad toalett med badkar.

Husets fasad består av vit liggande träpanel och tegelrött tak. På tomten kommer det finnas gräsmatta och grusade gångar till hus och infart. Huset kommer också vara utrustat med ett trevligt trädäck. Till huset hör även en carport med förråd.

Bara ett stenkast från huset ligger fantastiska Magnarps strand med härliga badplatser och en pittoresk småbåtshamns där man kan köpa nyfångad fisk. Här finns det även fina vadringsleder och vackra kustremsor att uppleva. I närbelägna Vejbystrand finns butiker, resturanger, vårdcentral och övrig service. Med bil tar det cirka 10 minuter till Ängelholm och cirka 30 minuter till Helsingborg. Här finns det aktiviter för stora som små!

Är du intresserad av det här huset?

Det här huset säljs i samarbete med Bjurfors. Läs mer om huset på bjurfors.se och kontakta mäklare Bob Kjellsson om du vill köpa det här huset.

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

BLI OBOS-MEDLEM

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön – och massor av fina rabatter och erbjudanden. 

Läs mer om OBOS medlem

Hitta bostad

Björkhagen/Magnarp

2
Till salu
12
Sålda
Situationsplan
Beteckning
Boendeform
Tomtarea
Boarea
Antal rum
Pris
Status
Villa-fakta
  • Fastighets­beteckning Magnarp 5:97
  • Antal rum 6 rum och kök
  • Boarea 146
  • Tomtarea 877 m²
  • Pris Från 5 895 000 kr
  • Tillhör projekt Björkhagen/Magnarp

Kontaktpersoner

Säljare

Patrik Ekstrand

010-434 12 26

070-602 15 12

Mäklare

Bob Kjellsson

0701-64 67 42