Flyttklart i Magnarp

Villa

Såld

Frida Nilssons väg 22 (tomt 12)

Björkhagen , Magnarp

Flytta in i nybyggd 1,5-plansvilla i Magnarp

Nu kan du köpa ett Flyttklart Kornett från Myresjöhus om 169 kvm ett stenkast från vackra Magnarps Strand i Björkhagen

Denna nyproducerade villa om 169 kvm med 6 rum och kök bjuder på en imponerande takhöjd och generös utsikt från fönsterpartierna i vardagsrummet. På entréplan möts du av en rymlig hall med trappa upp till det övre våningsplanet. Köket är inrett med en snedställd bardisk där man kan socialisera med kocken under middagsbestyren. Planlösningen mellan kök och vardagsrum är delvis öppen – du behåller känslan av rymd men får det tillräckligt avskilt för att slippa se oredan i köket från vardagsrummet. I vardagsrummet har du en imponerande takhöjd ända upp till nocken och stora ytor med plats för både soffgrupp och matplats. På entréplan finner du även ett stort sovrum, en kaklad toalett med duschhörn och vit kommod samt tvättstuga med torktumlare. På det övre våningsplanet har du öppen sikt ner till vardagsrummet och ut genom de stora fönsterpartierna från allrummet. Förutom ett mysigt allrum finner du även tre sovrum och ett kalkat badrum med badkar, takdusch, handdukstork och vit kommod.

Husets fasad består av liggande träpanel. På tomten kommer det finnas gräsmatta och grusade gångar till hus och garageinfart. Huset kommer vara utrustat med ett trevligt trädäck. Till huset hör även ett isolerat garage med förråd.

Bara ett stenkast från huset ligger fantastiska Magnarps strand med härliga badplatser och en pittoresk småbåtshamns där man kan köpa nyfångad fisk. Här finns det även fina vadringsleder och vackra kustremsor att uppleva. I närbelägna Vejbystrand finns butiker, resturanger, vårdcentral och övrig service. Med bil tar det cirka 10 minuter till Ängelholm och cirka 30 minuter till Helsingborg. Här finns det aktiviter för stora som små!

Är du intresserad av det här huset?

Det här huset säljs i samarbete med Bjurfors. Läs mer om huset på bjurfors.se och kontakta mäklare Bob Kjellsson om du vill köpa det här huset.

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser förekommer. 

BLI OBOS-MEDLEM

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön – och massor av fina rabatter och erbjudanden. 

Läs mer om OBOS medlem

Hitta bostad

Björkhagen/Magnarp

14
Sålda
Situationsplan
Beteckning
Boendeform
Tomtarea
Boarea
Antal rum
Pris
Status
Villa-fakta
  • Antal rum 6 rum och kök
  • Boarea 169 m²
  • Pris Från 6 695 000 kr
  • Tillhör projekt Björkhagen/Magnarp

Kontaktpersoner

Säljare

Patrik Ekstrand

010-434 12 26

070-602 15 12

Mäklare

Bob Kjellsson

0701-64 67 42