Projekt

Slutsålt

Valsjövillorna

Åkersberga, Valsjöskogen

  • Antal bostäder 14 tomter

Hitta bostad

Valsjövillorna

13
Sålda
Situationsplan
Beteckning
Boendeform
Boarea
Antal rum
Pris
Status
Projektfakta
  • Antal bostäder 14 tomter
  • Tomtarea Från 760 m²

Området

I jakten på en bostad letar man inte bara efter ett antal rum att ställa sängen och soffan i. Man letar såklart också efter någonstans att gå morgonpromenaden eller ett café där man tar lördagsfikan. Med det sagt tror vi att du kommer trivas just här!

Ett bostadsområde i harmoni med naturen

Valsjöskogen är ett nytt bostadsområde strax öster om Åkersberga som ska expandera i harmoni med befintlig natur. Området består av kuperad terräng, höga träd och vackra berghällar som bebyggelsen ska inspireras av och ta hänsyn till gällande höjdanpassning, variation och färgsättning. Husens fasadfärger och exteriör är därför noga utvalt för att samspela med omkringliggande natur som återspeglar landskapet och knyter samman husen med omgivningen.

I Valsjöskogen bor man minst sagt nära det mesta, men utan att göra anspråk på livet nära naturen. I det angränsande naturområdet Trastsjöskogen finns grönskande vandringsleder för både motion, lek och rekreation. Sommartid är det lätt att njuta av den havsnära tillvaron då flera badplatser finns i kommunen. Eller varför inte passa på att ta den smidiga bilfärjan över till Ljusterö och ta vara på det skärgårdsnära läget? 

Bo med närhet till service och kommunikation

Valsjöskogen angränsar till Margretelund som är Österåkers största bostadsområde med drygt 7000 invånare och ligger ca 3km från Åkersberga centrum. Margretelund är ett populärt och familjevänligt område med blandad bebyggelse med såväl bostadsrätter som villor och har bland lokalbefolkningen fått det charmiga smeknamnet Maggan.

I idylliska Margretelund har du närhet till det viktigaste så som matbutik, apotek och husläkarmottagning. Här hittar du också restauranger och frisersalong. Som boende i Valsjöskogen har du även promenadavstånd till alla Margretelunds skolor och förskolor samt goda kommunikationer i rusningstid till både Täby, Vallentuna och Stockholm City. 

En vacker skärgårdskommun

Österåkers kommun är en vacker skärgårdskommun beläget ca 3 mil norr om Stockholm med över 1000 öar och en imponerande kustlinje på 93 mil. Centralorten är snabbväxande Åkersberga som utvecklas till en modern och havsnära stad med sina rogivande vattendrag och kanaler. I Åkersberga centrum hittar du dessutom ett brett utbud med ett 60-tal butiker, restauranger och caféer, allt på bekvämt avstånd. Från Åkersberga sträcker sig kommunen ut mot Stockholms skärgård med pittoreska öar såsom Ljusterö, Ingmarsö och Husarö. 

Bygga hus med Myresjöhus

Vi kan det här med hus. Vi har hjälpt nästan hundratusen kunder att bygga hus. Den erfarenheten delar vi gärna med oss av. Våra säljare svarar på alla dina frågor om entreprenadformer och kontrakt, hus och planlösningar, val och tillval.

Ett kontrakt och fast pris

Det enklaste sättet att bygga hus är med vår totalentreprenad. Då skriver du ett enda kontrakt med oss, sedan sköter vi allt. Från markarbetet till överlämningen av nyckeln. Alternativet är delad entreprenad eller generalentreprenad, där du själv får ta betydligt större ansvar.

Läs allt om totalentreprenad

Lär dig allt om att bygga hus

Att bygga hus tar sin tid. Och med tanke på att du har många och viktiga beslut att fatta längs vägen är det faktiskt bra. I vår husbyggarskola går vi igenom hela processen steg för steg och ger dig tipsen som gör det lättare att vara nybyggare.

Till Husbyggarskolan

Fem tips för att hitta tomten för din husdröm

Din tomt påverkar på många sätt vilken typ av hus du kan bygga. Läs våra tips som hjälper dig att utvärdera hur du hittar tomten som passar din husdröm!

Läs hela artikeln här

Så ska du tänka med din planlösning

Ditt hus är resultatet av massor av val. Myresjöhus tar dig i handen och hjälper dig att tänka rätt när du fattar ett av de viktigaste. Planlösningen.

Läs hela artikeln här

Husfinansiering - vad behöver du tänka på?

Vi har pratat med Erik Eckerström från Nordea om husmarknaden och vad du behöver tänka på gällande finansieringen av ditt nya hus.

Läs hela artikeln här

Boka möte med Myresjöhus

Vill du träffa en säljare på Myresjöhus för att prata om dina möjligheter om att bygga ett nytt hus med oss? Välkommen att boka möte för att lära dig mer!

Boka möte med Myresjöhus här

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.