Husmodell

Glimma x Skog

  • Typ Fritidshus
  • Boarea 63 m2
  • Arkitekt Frida Andersson
  • Bygghöjd 3 m
  • Byggarea 100 m2
  • Antal rum 2 Sovrum
Allt om detta hus

Ett fritidshus med 1-plan som vackert smälter in i naturen.

Glimma x Skog är ett fritidshus som blir en naturlig del av sin omgivning.

Direkt när du kliver innanför dörren möts du av ljuset från takfönstret på loftet. Ryggåstaket adderar till en härlig känsla av rymd i de sociala delarna av huset. I den första zonen finns sovrum och badrum. I den andra zonen hittar du den gemensamma ytan med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Loftet binder samman entrén med vardagsrum/kök – för att skapa möjlighet till många sovplatser på få kvadratmeter.

Planlösningar

Här kan du se hur de 63  har fördelats i Glimma x Skog - för att skapa gott om utrymme för att umgås.

Bjud in naturen.

Du känner morgondaggen mot dina fötter när du går ut för att hämta tidningen. En fågel får trädkronan intill huset att ruskas till. Sedan blir det tyst igen. Här kan du njuta av din alldeles egen paus.

Moderna detaljer

Husets branta sadeltak, med de slimmande takfötterna och raka linjerna, ger huset ett nutida uttryck. Det förstärks ytterligare tack vare de generösa, ospröjsade fönstren.

Platser att umgås

Genom att förlänga taket ges möjligheten till en inbjudande uteplats – som hjälper till att förlänga utesäsongen. Den integrerade sittbänken bryter av husets entréfasad. Bänken ger både extra plats att umgås såväl som för att bara sitta ner en stund och ta in allt som omger dig.

Öppna upp

Husets gavel är generöst uppglasad med härliga fönsterpartier och en helglasad altandörr. På baksidan, vid husets långsida, har du möjligheten att välja till ett hajomparti som öppnar upp mot trädgården och bjuder in naturen.

Tre kategorier

När du väljer fritidshus från Myresjöhus hittar du hus i tre olika kategorier. Förutom Glimma x Skog, som du kan läsa om på den här sidan, kan du även utforska Glimma x Fjäll och Glimma x Kust.

Möjligheterna med Glimma

Lär känna Glimma i alla sina tre kategorier genom att bläddra i vår katalog. Där kan du även få reda på hur du sätter din egen prägel på vårt nya fritidshus. 

Till katalogen

Upptäck möjligheterna för fritidshus i Myresjöhus ordinarie sortiment.

Flera av modellerna i vårt övriga hussortiment kan också byggas som fritidshus. Ta en titt på hus som ger dig lite mer utrymme.  

Läs mer

Fördelar som medlem

Som OBOS-medlem kan du ta del av exklusiva erbjudanden på bland annat försäkringar, nöjesparker, färg och tapet, biluthyrning, hotell och mycket annat som förhöjer dina pauser och tiden i ditt fritidshus. 

Läs mer!

Vill du bygga det här huset?

Kontakta oss nu för att bygga hus med Myresjöhus

Hur vill du att vi kontaktar dig?