Beställ katalog

Visningshus

Karlavagnen x Modern

Astrid Fredrikssons väg 14, Falun

Kliv in i ett visningshus på vägen mot ditt drömhus

Att besöka ett visningshus är till stor hjälp när du funderar på att bygga hus. Under ett besök i ett av våra hus får du inte bara lära känna den specifika modellens alla fördelar, du får också uppleva känslan av ett Myresjöhus: våra materialval, planlösningar, ljusinsläpp och mycket mer. Inte minst får du bekanta dig med vår kunniga personal som kan guida dig efter dina förutsättningar och drömmar.

Karlavagnen (tidigare Gröndal) har en rymlig entré med mycket plats för förvaring. Därifrån leds du in i ett stort rum med kök, vardagsrum och matplats som samspelar. Från köksdelen har du sikt över vardagsrummet, matplatsen och dessutom ut över gatan utanför. På övervåningen möts du ett trevligt allrum och kan utforska husens sovrum.

Ett hus i flera stilar.

I sin moderna stil har Karlavagnen stora, dramatiska fönsterpartier, som släpper in rymden och stjärnorna på övervåningen. Den lantliga stilen bjuder på välkomnande, svensk idyll. Och Ocean Living ger vackra detaljer inspirerade av den amerikanska östkusten.

Roger Albinsson Projektledare - Säljare 070-567 70 00 070-567 70 00

söndag 25 aug 16:00-17:00

Anmälan till visning

Husmodell

Förhöjt väggliv

Karlavagnen

  • 166 m2
  • 4 sovrum
Mer om husmodellen Karlavagnen x Modern
Youtube video preview

Patrik har svaret!

Därför ska du gå på visning

Bilder och planlösningar i all ära, i visningshuset får husdrömmen liv. Att besöka ett visningshus har så många fördelar, här får du reda på några av dem.

Prova Virtual Reality

Besök fler hus i Falun

Boka en VR-visning på vårt kontor. Här kan du i lugn och ro promenera runt i flera olika husmodeller, uppleva känslan i ett Myresjöhus och testa olika stilar. Din säljare guidar, och svarar dina frågor.

Boka VR-visning!

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

För dig som funderar på att bygga hus innebär det en extra trygghet att föra det tillsammans med en finansiellt stark koncern med lång erfarenhet och långsiktigt agerande. Myresjöhus erbjuder just detta.

Läs mer

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.