Kökstrenderna vi älskar just nu

På Myresjöhus inspireras vi ständigt av trender som vi ser omkring oss. Eftersom köket är hemmets hjärta ser vi till att bygga moderna, platsbyggda kök anpassade efter din livsstil och smak. Här kan du ta del av de senaste kökstrenderna!

Den industriella stilen stannar 

Den industriella köksstilen blandar material som vi känner igen från gamla industribyggnader med element från naturen. Bänkskivor i sten och luckor i trä förstärker resten av husets råa uttryck lite extra. Liksom vårt interiöra industriella stilpaket så bjuder stilen på robusta material, starka färger och tuffa detaljer som vågar ta plats. 

Naturen flyttar in

Den senaste trenden med naturmaterial gör sig ännu tydligare i år. Låt dig inspireras av inredning i allt från ljusare träslag till de i mörkbetsad tappning. Omålade köksluckor kan harmonisera med varandra på ett vilsamt sätt. Ett kök i trärena färger med vacker struktur och taktil yta blir en välkommen paus i en hektisk vardag.

HTH om naturtrenden

"Många inspireras av naturen och man vill få in dessa lugna och härliga toner i sitt kök. Vi är även allt mer medvetna idag och därför är miljö- och hållbarhet högt upp på prioriteringslistan. Därför ser vi trender som bänkskivor med lite mer industriell look samt olika färger som speglar naturen"

– Pernilla Bohlin Andersson, kökssäljare på HTH

Hitta kontraster som bryter av

Ljust mot mörkt. Blankt mot matt. Bänkskiva i sten möter rostfria vitvaror. Vi ser allt fler våga sticka ut med dramatiska färgskalor för att skapa ett dynamiskt och unikt uttryck i sina kök. Upptäck nya kombinationer och låt den kontrastrika känslan få ta mer plats i hemmet.

Känslan sitter i snickeriet

Att du hittar den traditionella interiöra stilen hos Myresjöhus är inte förvånande. Det är en omtyckt och återkommande trend. Ett traditionellt designat kök för tankarna till det svenska hantverket med vackert snickeri och detaljrik inredning. Vi tänker på fasade och infällda luckor på underskåpen och öppna hyllor övertill. Det är funktionellt, vackert och påminner om shakerstilen som vi ser både i våra flöden och butik just nu. 

Ett kök som håller i generationer

Att sätta en personlig prägel på ditt kök är viktigt, men det ska inte stå i vägen för vare sig kvalitet eller funktion. När du väljer kök från Myresjöhus kan du vara säker på att det håller i många år. Skräddarsy ditt kök med kvalitetsprodukter från HTH, Siemens och Vedum och lägg grunden till ditt Myresjöhuskök. Som OBOS-medlem kan du dessutom ta del av fina förmåner på allt du behöver för köket.

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.