Flyttklart i Förslöv

Villa

Kommande

Hästräfsevägen 24 (tomt 2)

Förslöv, Förslöv

  • Tomtarea 407 m²
  • Antal rum 6 rum och kök
  • Tillhör projekt Förslöv

Flytta in i nybyggt 2-planshus i skånska idyllen Förslöv

Vid foten av den mäktiga Hallandsåsen har du nu möjlighet att bli ägare till ett flyttklart Smart 138 med inflyttning vintern 2021/2022

Denna nyproducerade villa om 138 kvm med 6 rum hämtar sin inspiration från 30-talets strama funkisarkitektur och passar utmärkt på smala tomter. Från entrén har du fri genomsikt ut till trädgården på husets baksida. Direkt vid entrén så hittar du ett mindre kaklat badrum med badkar och kommod med spegelskåp och ett L-format kök med köksö. Köket är grått och kommer från HTH och är utrustat med en komplett maskinpark med vitvaror från siemens. (Klicka här för att se ritningen på köket). Köket ligger delvis öppet mot vardagsrummet som rymmer både matplats och soffgrupp. Det finns även en mer avskild del i vardagsrummet som går att omvandla till ett extra sovrum ifall det behovet finns. På entréplan finner du även en rymlig tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. På det övre våningsplanet finns husets mer privata utrymmen med fyra sovrum, ett inbjudande allrum och ett kaklat badrum med duschvägg, takdusch och kommod med spegelskåp.

I Förslöv bor du endast en kort bilresa från havet och vackra stränder som Segeltorpsstrand och Vejbystrand. Inte långt ifrån Förslöv ligger även Båstad samt Ängelholm. Här finner du såväl nöjen som shopping och ett rikt restaurangliv. En stor anledning till att många familjer väljer att flytta till Förslöv är att all service finns inom ett bekvämt avstånd. Här finns mattaffärer, apotek, vårdcentral, bibliotek, restauranger, bensinstation, flera förskolor och skola (F-9). I Förslöv finns det förutom god service många bra fritidsaktiviteter. Här finns möjlighet att bland annat ägna sig åt fotboll, tennis, paddel och innebandy. Knappt 4 km från tomten finns även Åkagårdens golfklubbs 18-hålsbana med vacker utsikt över Skälderviken.

Är du intresserad av det här huset?

Gör en intresseanmälan via formuläret nedan för att få mer information inför säljstarten. Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta Patrik Ekstrand.

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma

BLI OBOS-MEDLEM

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön – och massor av fina rabatter och erbjudanden. 

Läs mer om OBOS medlem
Villa-fakta
  • Fastighets­beteckning Förslöv 2:52
  • Antal rum 6 rum och kök
  • Boarea 138 m²
  • Tillhör projekt Förslöv

Intresseanmälan

Kontakta oss om du vill köpa det här huset

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig!

Kontaktpersoner

Säljare

Patrik Ekstrand

010-434 12 26

070-602 15 12

Mäklare

Bob Kjellsson

042-611 41 00

070-164 67 42