Projekt

Försäljning pågår

Västervik Golfresort - Ekhagen

Västervik, Gränsö

  • Antal bostäder 8 tomter
  • Pris Från 1 115 000 kr

Bygg ditt drömboende i en naturnära miljö

På området Ekhagen, cirka två kilometer från centrala Västervik har du möjlighet att bygga ditt drömboende tillsammans med oss på Myresjöhus. Här bor du modernt och bekvämt med härliga naturupplevelser och golfbanan precis utanför dörren. Nära shopping, nöjen och restauranger lockar så hittar du det i Västerviks centrum, bara några minuter från din nya bostad.

Vi kan nu erbjuda åtta fantastiska tomter som passar för ett valfritt hus från vårt sortiment, eller varför inte rita upp ditt egna drömhus?

Tomterna ligger på väg ut mot natursköna Gränsö intill golfbanan, härifrån är det 2 km till centrum.

Varmt välkommen med din intresseanmälan.

Projektfakta
  • Antal bostäder 8 tomter
  • Tomtarea Från 991 m²
  • Pris Från 1 115 000 kr
Projektdokument

Intresseanmälan

Kontakta oss nu om du vill bygga hus i Västervik

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig.

Kontaktpersoner

Säljare

Mikael Wallenberg

  • 010-434 12 34
  • 070-601 57 55

Bostäderna

I jakten på en bostad letar man inte bara efter ett antal rum att ställa sängen och soffan i. Man letar såklart också efter någonstans att gå morgonpromenaden eller ett café där man tar lördagsfikan. Med det sagt tror vi att du kommer trivas just här!

Myresjöhus husmodeller

Husen från Myresjöhus är uppdelade i 1-planshus, 1,5-planshus, 2-planshus, förhöjt väggliv och sluttningshus. Vi har hus i olika stilar - marin, klassisk och lantlig.

Se alla våra husmodeller här

Level One. Riktiga Myresjöhus. Till ett lite lägre pris

Tanken med Level One är enkel – vi vill göra steget in i ett äkta Myresjöhus lite lättare. Och lite billigare. Missa inte våra två nya hus Smart 151 och 159!

Läs allt om Level One här

Området

I jakten på en bostad letar man inte bara efter ett antal rum att ställa sängen och soffan i. Man letar såklart också efter någonstans att gå morgonpromenaden eller ett café där man tar lördagsfikan. Med det sagt tror vi att du kommer trivas just här!

Välkommen till Ekhagen!

Här råder det inga tvivel om att du bosätter dig i ett skärgårdsnära bostadsområde med lövskog och naturupplevelser inpå knuten. Och du har dessutom nära till sådant som får vardagen att fungera problemfritt. Förskolan Ekbacken och F-6-skolan Näktergalen ligger bara en kort bit från Ekhagen, såväl som Ekhagens restaurang och Smedjan vid Marinan. 

Med frisk luft inpå knuten

I ditt nya hem har du nära till en mängd naturupplevelser - perfekt för dig som gillar frisk luft! Det finns ett flertal småbåtshamnar, och möjlighet till ett aktivt båtliv med utflykter till de många öar som finns runt Västervik. Det finns även ett flertal stränder och tillgång till aktiviteter som kanot/kajak, fotboll och tennis. Tycker du om att promenera så ligger området nära Kulbacken och fina strövområden på Gränsö och Norrlandet. Det är dessutom så nära till city att du till fots tar dig dit på en kvart. 

Västervik – ett centrum för kulturälskaren

Är du kulturintresserad? Då känns det säkert bra att veta att du bor bara två kilometer från några av Sveriges mest spännande kulturupplevelser. I Västervik kan du uppleva allt från Stegeholms slottsruin (där VisFestivalen äger rum för 53:e gången 2018), en mängd muséer med teman på allt från mopeder och tegelbruk till psykiatri och sjöfart. För att inte tala om den spännande skulpturparken på Garpedansberget – när du vill kombinera kultur- och naturupplevelse. 

Bygga hus med Myresjöhus

Vi kan det här med hus. Vi har hjälpt nästan hundratusen kunder att bygga hus. Den erfarenheten delar vi gärna med oss av. Våra säljare svarar på alla dina frågor om entreprenadformer och kontrakt, hus och planlösningar, val och tillval.

Ett kontrakt och fast pris

Det enklaste sättet att bygga hus är med vår totalentreprenad. Då skriver du ett enda kontrakt med oss, sedan sköter vi allt. Från markarbetet till överlämningen av nyckeln. Alternativet är delad entreprenad eller generalentreprenad, där du själv får ta betydligt större ansvar.

Läs allt om totalentreprenad

Lär dig allt om att bygga hus

Att bygga hus tar sin tid. Och med tanke på att du har många och viktiga beslut att fatta längs vägen är det faktiskt bra. I vår husbyggarskola går vi igenom hela processen steg för steg och ger dig tipsen som gör det lättare att vara nybyggare.

Till Husbyggarskolan

Fem tips för att hitta tomten för din husdröm

Din tomt påverkar på många sätt vilken typ av hus du kan bygga. Läs våra tips som hjälper dig att utvärdera hur du hittar tomten som passar din husdröm!

Läs hela artikeln här

Så ska du tänka med din planlösning

Ditt hus är resultatet av massor av val. Myresjöhus tar dig i handen och hjälper dig att tänka rätt när du fattar ett av de viktigaste. Planlösningen.

Läs hela artikeln här

Husfinansiering - vad behöver du tänka på?

Vi har pratat med Erik Eckerström från Nordea om husmarknaden och vad du behöver tänka på gällande finansieringen av ditt nya hus.

Läs hela artikeln här

Boka möte med Myresjöhus

Vill du träffa en säljare på Myresjöhus för att prata om dina möjligheter om att bygga ett nytt hus med oss? Välkommen att boka möte för att lära dig mer!

Klicka här för att boka möte