Level One - 10 smarta hus

Tanken med Level One är enkel – vi vill göra steget in i ett äkta Myresjöhus lite lättare. Och lite billigare.

Se filmen som förklarar husen

Level One - steget in i eget hus

"Level One-husen har jag ritat med tanke på de som bygger sitt första hus" säger vår arkitekt Aleksandra Olson. 

Se hela filmen när Aleksandra presenterar Level One!

SMÅ SAKER GÖR STOR SKILLNAD.

Level One är ett flexibelt huskoncept. Det betyder att du kan sätta din personliga prägel – både på insidan och utsidan. Små saker som vilka fönster och dörrar du väljer gör tillsammans en stor skillnad för husets uttryck.

Genom olika exteriöra val förmedlar huset helt olika känslor. Titta närmare på fasaden, fönstren och dörrarna. Spröjsade fönster ger en mer klassisk framtoning, medan panoramafönstrens rena ytor blir mer avskalat och modernt. Detsamma gäller ytterdörren. Tänk också på att det inte bara är husets utsida som påverkas. Det ger också ett rejält avtryck på husets insida.

Även entrétaket gör sitt till helheten. Föredrar du ett välvt plåttak eller ett mer traditionellt tak? Ytterligare ett exempel är vilken färg du väljer att måla ditt hus i. De flesta väljer att måla sina hus vita, men en mer vågad fasadfärg, exempelvis en mörkare nyans, ger huset en modern särprägel och ett helt annat uttryck.

Läs våra fördjupande artiklar

Familjen som byggde ett Level One-hus

Hemma hos familjen Illman

I november 2014 stod huset färdigt. Ett nybyggt Smart 178, i ett klassiskt villaområde som annars mest består av gamla hus. 

Läs hela artikeln här

Se hela standarden i katalogen

Bläddra i katalogen

Utgångsstandarden för Level One

Här presenteras Myresjöhus Level One-standard, en något enklare nivå än vår normala utgångsstandard. Ett val för dig som vill ha en bas, utan att tumma på kvaliteten. 

Se katalogen här

10 smarta hus

Beställ katalogen Level One