Level One

Tanken med Level One är enkel – vi vill göra steget in i ett äkta Myresjöhus lite lättare. Och lite billigare.

Beställ vår nya katalog här

Riktiga Myresjöhus. Till ett lite lägre pris.

Hitta sätt att använda ytor mer effektivt, tänk annorlunda och skapa hus som blir billigare - båda att köpa och äga. Det låter kanske inte som en svår uppgift, men att göra det utan avkall på kvalitet försvårar saken betydligt. Med facit i hand så är det bra att tänka lite originellt ibland. Det färdiga resultatet av vårt arbete är tolv hus där varje kvadratmeter utnyttjas.

Det minsta heter Smart 75+. I sitt grundutförande har huset en inredd entrévåning, men du ges samtidigt möjligheten att öka boytan genom att färdigställa övervåningen. Då blir huset ytterligare 57 kvadratmeter. Det största huset heter Smart 178 och passar redan i sitt grundutförande utmärkt för större familjer eller dig som gillar rymliga ytor. 

Level One. Ett vackert, tryggt och smart boende - för alla. 

Riktiga Myresjöhus. Till ett lite lägre pris.

Beställ vår nya Level One-katalog

Gå på husvisning i mobilen!

Nu kan du gå på visning i alla våra Level One-hus, utan att lämna hemmet. Vi hälsar dig välkommen in på digitala husvisningar i 3D där du i lugn och ro kan känna in rummen, studera detaljerna och få en känsla för våra populära, smarta hus. 

Se alla husmodeller i VR

Samarbeten som ger bättre hus

Level One är lite billigare än våra andra hus - men inte för att vi har kompromissat med kvaliteten. Standarden i husen är inte sämre, bara lite enklare. Precis som i våra andra Myresjöhus arbeter vi tillsammans med några av branschens bästa leverantörer. 

Kök från HTH

Kombinationen av köket som arbetsyta och sällskapsrum ställer sina krav på funktion och form. Därför samarbetar vi med HTH. De bygger köksinredning av högsta kvalitet, djupt rotad i den danska designtraditionen. 

Vitvaror från Siemens

Vitvarorna i ditt Level One-hus kommer från Siemens - tysk kvalitet med vacker design. Som tillval kan du välja fritt mellan alltifrån rostfritt till energipaket, allt noggrant utvalt för att ge dig och ditt hem bästa möjliga utrustning.

Fönster från Elitfönster

I alla Level One-hus sitter några av marknadens bästa fönster. Elitfönsters 3-glasfönster är moderna och energieffektiva med ett U-väörde på låga 1.0. Fönstren släpper in dagsljus och solenergi, samtidigt som 3-glaskonstruktionen hindrar att rumsvärmen tränger ut och ger ett skönt inomhusklimat. 

Badrum från Vedum

Vedum grundades redan 1919 och tillverkar badrumsinredning av högsta kvalitet. I dag är företaget Sveriges största familjeägda köks- och badrumstillverkare och präglas av badrum du både ska kunna och vilja med. Länge. 

Golv från Kährs

Ditt golv kommer att utsättas för många prövningar. Därför finns ekgolv från Kährs som standard i alla Level One-hus. Vi tycker nämligen inte att du ska behöva betala extra för den gedigna känslan som en äkta träyta ger. 

Dörrar från NorDan

Din ytterdörr ska komplettera ditt hus på ett bra sätt, antingen genom att sticka ut eller smälta in. Dessutom ska den stänga ute både kyla och ovälkomna gäster. Därför innehåller vårt standardsortiment kvalitetsdörrar från NorDan.

All inclusive

Att välja Myresjöhus är som att bygga hus med All inclusive. Vi hjälper dig med allt och finns med som ett stöd och bollplank från första början. Våra säljare och arkitekter hjälper dig hitta rätt hus och genom vår heltäckande totalentreprenad tar vi sedan ansvar för hela bygget.

Testa att göra en huskalkyl

Myresjöhus i samarbete med Nordea

Bolån till sällsynt bra ränta

Genom vårt unika Trygghetslån har du möjlighet att låna upp till 85 procent av kostnaden för ditt husköp (för ytterligare finansiering kan vi erbjuda lån utan säkerhet). Dessutom får du som bygger med oss riktigt bra räntevillkor.

Läs mer om finansiering

Läs våra fördjupande artiklar

Familjen som byggde ett Level One-hus

Hemma hos familjen Illman

I november 2014 stod huset färdigt. Ett nybyggt Smart 178, i ett klassiskt villaområde som annars mest består av gamla hus. 

Läs hela artikeln här

Riktiga Myresjöhus. Till ett lite lägre pris.

Beställ vår nya Level One-katalog