Husmodell

Baskemölla

 • Typ 1-planshus
 • Boarea 142 m2
 • Arkitekt Anna Lantz Niklasson
 • Bygghöjd 3,48 m
 • Byggarea 192 m2
 • Antal rum 4 Sovrum
Allt om detta hus

Baskemölla

1–planshus med sadeltak, 142,2 m² (BIA 27,5m²)

Det här är min tolkning av det klassiska svenska huset med sadeltak. Jag har stramat upp det och lagt till inslag av liggande träpanel mitt på huskroppen, som ett skärp. Jag jobbar också med en lite annorlunda fönsterplacering.

Själva huskroppen är uppdelad i två vinklar som bildar varsin tydlig zon. En mer privat med sovrum och badrum, medan den andra vinkeln blir en social yta med ett vackert ryggåstak. Det går lätt att förlänga respektive vinkeldel för att få mer plats. Om du tvärtom behöver spara byggyta och pengar kan du ta bort carporten och få ett ännu mer lättplacerat hus. Flexibiliteten gör att Baskemölla passar de allra flesta.

Arkitekt, Anna Lantz Niklasson

Är du intresserad av det här huset?

Kontakta oss!

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Planlösningar

Vill du anpassa planlösningen? Våra arkitekter ritar dagligen anpassade planlösningar. Läs mer om att anpassa ditt hus.

Fördelar

Vackert ryggåstak

Det här huset presenteras i ett utförande där yttertakets lutning gör det möjligt att välja till ett ryggåstak. Det ger en luftigare känsla till entréplanet och blir ett vackert blickfång i hela rummet det löper genom. 

Groventré

En praktisk groventré med närhet till tvättstugan gör det enkelt att ta av och lägga blöta kläder på tork innan du fortsätter in i huset. Samtidigt blir det enklare att hålla hallen ren och fin inför besök. 

Standard & tillval

Solceller

Solceller i kombination med värmepump är ett sätt att verkligen minimera din miljöpåverkan. Därför är vi stolta att i samarbete med Nibe erbjuda solcellspaket.

Läs mer

Mediacentral

Dagens hem är fulla av modern teknik. För att slippa sladdar och ge dig högsta möjliga prestanda utrustas alla Myresjöhus med en mediacentral och ett kommunikationsnät.

Läs mer

Braskaminer

Vem drömmer inte om att tända en sprakande brasa när höstmörkret sänker sig? Vi samarbetar med Contura som är en av Sveriges ledande tillverkare. Förutom mysfaktorn hjälper braskaminen givetvis till att värma upp ditt hus.

Läs mer

Energiberäkning

Ort Hushållsel Totalt Energianvändning
Malmö 4 300 kWh 8 700 kWh 31 kWh/m²
Uppsala 4 300 kWh 10 600 kWh 43 kWh/m²
Sundsvall 4 300 kWh 12 100 kWh 54 kWh/m²
Luleå 4 300 kWh 14 200 kWh 68 kWh/m²

Redovisade värden för energianvändning avser ett hus uppvärmt och ventilerat med frånluftsvärmepump, Nibe F750 och fönster med u-värde 1,0.

3D-modell

Husbyggarskolan

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Liknande hus

1-planshus

Annedal

 • 158 m2
 • 4 Sovrum
Mer om Annedal

1-planshus

Talludden

 • 175 m2
 • 5 Sovrum
Mer om Talludden

1,5-planshus

Vikhög

 • 185 m2
 • 5 Sovrum
Mer om Vikhög

Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?