Visningshus

Kungshamn

Norgegatan 10, Västerås

Upplev Kungshamn i Västerås

Kungshamn är ett representativt hus om 2-plan som hämtar sin inspiration från New England.

Entrén är försedd med en mindre wc och dusch. Intill en klädkammare där ytterplaggen får en given plats. Från hallen har du fri genomsikt till vardagsrummet som är i öppet samband tillsammans med kök och matplats. Köket kommer från HTH som är standard i alla Myresjöhus.

Från hallen leder trappen upp till övervåningen där det finns fyra stora sovrum, det stora badrummet med badkar och dubblahandfat och ett användbart allrum. Huset har totalt fem sovrum. Ett hus som måste upplevas på plats.

Välkommen!

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Husmodell

2-planshus

Kungshamn

  • 162 m2
  • 5 Sovrum
Mer om Kungshamn

Inspirerat av New England

Altandörrar och fönster har en horisontell spröjs och den liggande panelen ger en karaktäristisk skuggbildning i fasaden. Fönsteromfattningar, knutbrädor och taksprång har alla detaljer som är särskilt ritade för våra Ocean Living-hus. 

Många sovrum

De välplanerade ytorna ger plats för många sovrum. Förutom att det passar bra för större familjer ger det också en naturlig flexibilitet till ditt hem. När barnen flyttat kan de extra sovrummen enkelt anpassas till gästrum, kontor eller hobbyrum.

Välkommen på trygga och säkra visningar.

Vår omvärld har förändrats, men bostadsdrömmarna finns kvar. Med hjälp av nya rutiner vid visningar kan vi erbjuda trygga visningar för dig som vill träffa oss i våra visningshus. 

Läs mer här

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem