Beställ katalog
  • Bygghöjd 3,09 m
  • Byggarea 203 m2
  • Antal rum 4 sovrum

Arkitekt

Aleksandra Ohlson

Se planlösning

Sonata

1-planshus med sadel- och pulpettak, 135 m²

När man ritar ett hus för smalare tomter är utmaningen att undvika en korridorkänsla. Här har jag skapat en större öppen yta med vardagsrum och kök i husets mitt som dessutom förses med ett åstak. Det ger en större rymd och bryter av känslan att det är långsträckt. Takfönstren bidrar också med ett vackert ljusinsläpp till vardagsrummet.

Allrummet är försett med dubbeldörr och från kökets altandörr går du direkt till den takförsedda uteplatsen. Det ger en naturlig kontakt med båda sidorna av trädgården. Stilistiskt är Sonata ett nyfunkishus, med stora fönsterpartier och ett entréparti med pulpettak.

Arkitekt, Aleksandra Ohlson

Detta hus är ett idéhus och visas endast på webben. Kontakta våra lokala kontor för en offert.

Planlösning

Katalogvariant

Interiöra stilar

Det ska vara enkelt att skapa en insida som passar dig och huset du valt. Därför har vi tagit fram tre interiöra stilpaket som hjälper dig skapa en sammanhängande känsla i hela huset, med detaljer som fulländar alla våra stilar, oavsett vilken du väljer.

Interiör stil

Modern

Läs mer

3D-modell

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Liknande hus

Gryning

  • 135 m2
  • 3 sovrum
Mer om husmodellen

Kilsten

  • 132 m2
  • 3 sovrum
Mer om husmodellen

Vill du bygga det här huset?

Kontakta oss nu för att bygga hus med Myresjöhus

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.