Husmodell

Smart 98+

Allt om detta hus Visa bildgalleri
  • Typ 1,5-planshus
  • Boarea 98 m2
  • Nockhöjd 7,76 m
  • Arkitekt Aleksandra Ohlson
  • Bygghöjd 3,53 m
  • Byggarea 112 m2
  • Antal rum 3 sovrum
Se alla planlösningar

Ett smart växa-hus med många möjligheter

Från start är det ett 1-planshus med öppna ytor, där den generösa fönstersättningen ger en nära kontakt med trädgården. De öppna sällskapsytorna kombineras med avskilda sovrum. Du har också möjlighet att välja till en extra toalett istället för klädkammaren vid de två mindre sovrummen.

Det här är i grunden samma hus som Smart 98, men med en inredningsbar övervåning som du kan du färdigställa allteftersom familjen växer. Vårt förslag rymmer sovrum, allrum och ett extra badrum – totalt 68 m². 

Precis som övriga Smart-hus erbjuds 98+ i två versioner med olika fönsterkonfiguration som medför olika stilmässiga uttryck. Här ser vi huset i modern tappning.

Produktbilderna innehåller tillval, se dem som inspirationsmaterial.

Planlösningar

Planlösning 1 av 2

Entrévåning - Katalogvariant

Rakt fram från entrén finns husets stora sovrum – avskilt från de andra två sovrummen på bottenvåningen. Däremellan finns vardagsrum, kök och matplats med öppen planlösning – och en förberedd yta för trappa. Planlösningen kan spegelvändas.

Planlösning 2 av 2

Övervåning - Förslag på planlösning

Här ser ni ett förslag på fördelningen av rummen på övervåningen – där det första du möts av är ett stort och luftigt allrum. I det här förslaget finns även tre sovrum på övervåningen och ett stort badrum.

Fler planlösningar

1 av 2

Entrévåning - Katalogvariant

2 av 2

Övervåning - Förslag på planlösning

Dina valmöjligheter

Tillval för personlig prägel.

Små detaljer som piffar upp och stora tillval som gör dagarna bättre för hela familjen. Något som gör hemmet lite mer personligt. Lite mer perfekt för just dig. 

Läs mer

3D-modell klassisk stil

3D-modell modern stil

VR-visning

Vårt trygghetspaket

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

Myresjöhus har byggt kvalitetshus sedan 1927 och är idag en del av bostadsutvecklaren OBOS. Detta innebär en trygghet i flera dimensioner för dig som husbyggare.

Läs mer

Vill du bygga det här huset?

Kontakta oss nu för att bygga hus med Myresjöhus

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.