Beställ katalog

Projekt

Försäljning pågår

Lärkhöjden

Strandskogen, Ljungskile

  • Antal bostäder 20 tomter

Upptäck vad Lärkhöjden har att erbjuda

BLI OBOS-MEDLEM

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära objekten. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön – och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS medlem

Hitta bostad

Lärkhöjden

7
Till salu
4
Sålda
Situationsplan
Projektfakta
  • Antal bostäder 20 tomter
Projektdokument

Är du flyttklar?

Flyttklart från Myresjöhus är färdigbyggda hus på noggrant utvalda tomter runt om i landet. Alla hus är färdigställda och från början utrustade med hög kvalitet från ledande leverantörer. Har du bråttom hem?

Till flyttklara hus

Allt för ett tryggt husköp

För dig som funderar på att bygga hus innebär det en extra trygghet att göra det tillsammans med en finansiellt stark koncern med lång erfarenhet och långsiktigt agerande. Myresjöhus erbjuder just detta. 

Läs mer

80% lägre energi-förbrukning

Att nybyggda hus är energisnåla hus är ingen nyhet, speciellt inte jämfört med äldre villor. Men visste du hur mycket det faktiskt kan skilja? Vi har undersökt saken.

Läs mer

Så kan Nordea hjälpa dig hem

Förmånliga lånevillkor, möjlighet till amorteringsfrihet och en service i särklass. Allt detta kan du som köper ett Myresjöhus få via vår partner Nordea.

Läs mer
Helen Hedlund Säljare 070-825 46 44 010-434 13 42

Intresseanmälan

Kontakta oss nu om du vill bygga hus i Ljungskile

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig.

Intresserad av SmålandsVillan?

På tomterna i Lärkhöjden har du också möjligheten att istället välja att bygga nytt hus med vårt systerbolag SmålandsVillan, som också ingår i koncernen OBOS, som är en av Nordens största bostadsutvecklare. Är du redo att flytta in? Här finns även Flyttklara hus att välja bland! Upptäck SmålandsVillan i Lärkhöjden.

Läs mer om SmålandsVillan här

Njut av villalivet på Lärkhöjden

Lärkhöjden har ett riktigt toppenläge: mitt emellan Uddevalla och Ljungskile. Här bor du med underbar utsikt över de vackra omgivningarna och promenadavstånd till svalkande dopp vid Saxenhofs badplats. Samtidigt tar du dig smidigt in till stadslivet – inte ens Göteborg är mer än en timme bort.

Läs mer om området

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.