Projekt

Försäljning pågår

Lärkhöjden

Ljungskile, Strandskogen

  • Antal bostäder 20 tomter

Hitta bostad

Lärkhöjden

4
Kommande
4
Till salu
3
Sålda
Situationsplan
Projektfakta
  • Antal bostäder 20 tomter
Projektdokument

Allt för ett tryggt husköp

För dig som funderar på att bygga hus innebär det en extra trygghet att göra det tillsammans med en finansiellt stark koncern med lång erfarenhet och långsiktigt agerande. Myresjöhus erbjuder just detta. 

Läs mer
Marlene Bodin Sjöberg Mäklare Fastighetsbyrån 070-301 04 14 0522-362 40

Intresseanmälan

Kontakta oss nu om du vill bygga hus i Ljungskile

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig.

Bostäderna

Våra hus är ritade av några av branschens bästa arkitekter. Det finns en anledning till att varje rum, varje vägg och varje list sitter där de sitter. Samtidigt är det ingen som vet precis hur du vill bo som du själv. Med ett hus från Myresjöhus har du stor möjlighet att påverka hur ditt nya hus ska se ut. 

Free your style

Utforska Myresjöhus nya kollektion, där du hittar våra fem senaste hus: Nymåne, Gryning, Morgondagg, Solstrimma och Midnattssol.

Läs mer

Essential Styles

I Myresjöhus standardkollektion hittar du hus ritade av några av branschens bästa arkitekter. Här möter det stilrena och moderna det lantliga och klassiska.

Läs mer

Level One

Vårt instegssortiment Level One gör steget in i ett äkta Myresjöhus lite lättare – utan att du behöver göra avkall på kvaliteten.

Läs mer

Intresserad av SmålandsVillan?

På tomterna i Lärkhöjden har du också möjligheten att istället välja att bygga nytt hus med vårt systerbolag SmålandsVillan, som också ingår i koncernen OBOS, som är en av Nordens största bostadsutvecklare. Har kan du se vad SmålandsVillan erbjuder i Lärkhöjden. 

Läs mer om SmålandsVillan här

Njut av villalivet på Lärkhöjden

Lärkhöjden har ett riktigt toppenläge: mitt emellan Uddevalla och Ljungskile. Här bor du med underbar utsikt över de vackra omgivningarna och promenadavstånd till svalkande dopp vid Saxenhofs badplats. Samtidigt tar du dig smidigt in till stadslivet – inte ens Göteborg är mer än en timme bort.

Läs mer om området

Bygga hus med Myresjöhus

Vi kan det här med hus. Vi har hjälpt nästan hundratusen kunder att bygga hus. Den erfarenheten delar vi gärna med oss av. Våra säljare svarar på alla dina frågor om entreprenadformer och kontrakt, hus och planlösningar, val och tillval.

Trygghet med totalentreprenad

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi på Myresjöhus erbjuda dig trygghet under alla delar av byggprocessen.

Läs om totalentreprenad

Lär dig allt om att bygga hus

Att bygga hus tar sin tid. Och med tanke på att du har många och viktiga beslut att fatta längs vägen är det faktiskt bra. I vår husbyggarskola går vi igenom hela processen.

Till Husbyggarskolan

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.