Beställ katalog

Tomt

Till salu

Tomt 4

Lärkhöjden, Ljungskile

  • Tomtarea 1 139 m²
  • Pris Från 1 845 000 kr
  • Tillhör projekt Lärkhöjden

Budgivning med förtur för medlemmar

Den här tomten säljs med budgivning där du som är medlem i OBOS har förtur att anmäla på förhand att du vill köpa tomten med en köpanmälan vid säljstart. Efter köpanmälan genomförs en budgivning där medlemmar kan matcha det högsta budet.

Läs mer och bli medlem på obos.se

Rekommenderade hus

Hitta bostad

Lärkhöjden

7
Till salu
4
Sålda
Situationsplan
Tomt-fakta
  • Fastighets­beteckning Å 1:32
  • Tomtarea 1 139 m²
  • Pris Från 1 845 000 kr
  • Tillhör projekt Lärkhöjden

Allt för ett tryggt husköp

För dig som funderar på att bygga hus innebär det en extra trygghet att göra det tillsammans med en finansiellt stark koncern med lång erfarenhet och långsiktigt agerande. Myresjöhus erbjuder just detta. 

Läs mer
Marlene Bodin Sjöberg Mäklare Fastighetsbyrån 070-301 04 14 0522-362 40

Intresseanmälan

Kontakta oss nu om du vill bygga hus i Ljungskile

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig.

Bygg Smart 159 på den här tomten

På tomten rekommenderar vi att bygga husmodellen Smart 159 som ingår i serien Level One från Myresjöhus. Smart 159 är ett sluttningshus med inspiration från traditionellt byggande vid kusten. Liggande panel och fönster med korsspröjs. Med fem sovrum och stora sällskapsytor välkomnas en större familj.

Entrén på nedre plan öppnar sig mot ett allrum där det också finns möjlighet till pentry. Vardagsrum, kök och matplats finns på övervåningen i ett generöst stor rum med ljusinsläpp från tre väderstreck och altandörr till uteplatsen. Där finns även föräldrasovrummet medutsikt mot trädgården. Resterande sovrum är fördelade på båda våningsplanen.

Klicka här för att göra intresseanmälan

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.