Flyttklart i Ljungskile

Villa

Kommande

Runningebacken 18 (tomt 16)

Ljungskile, Lärkhöjden

Flyttklart Smart 149 med carport och förråd i vackra Lärkhöjden, Ljungskile

Nu har du chansen att bli den första som bor i det här nybyggda sluttningshuset med 6 rum och kök. Här bor du idylliskt på en höjd längs den vackra kustvägen.

Välkommen in i denna nyproducerade villa om 149 kvm med 6 rum och kök. Huset har en klassisk stil och hämtar sin inspiration ifrån sommarhusen på den amerikanska östkusten.

Entrén finns på det nedre våningsplanet. Här hittar du 2 av husets totalt 4 sovrum. Entrévåning är den perfekta ungdomsavdelning då det finns både ett pentry och ett mindre allrum. Här hittar du också en rymlig tvättstuga, klädkammare och ett litet badrum. Badrummet är inrett med kakel och klinker, duschhörn samt skogsgrön kommod.

När vi tar trappan upp till det övre våningsplanet så kommer du till husets hjärta. Här är kök och vardagsrum placerade i ett öppet stråk för att ta vara på utsikten. Ljusinsläppet här inne är fantastiskt tack vare fönster i tre olika väderstreck. Från vardagsrummet tar du dig ut på den stora balkongen. Köket kommer från HTH och har en klassisk, tidlös stil med rostfria vitvaror. (Klicka här för att se ritningarna på köket). På det här våningsplanet hittar du också husets master bedroom som bjuder på gott om förvaring, ett mindre sovrum och badrum. Badrummet är inrett med kakel och klinker, duschhörn, takdusch och betonggrå kommod.

Till huset hör även en kopplad carport med förråd.

Flytta till Lärkhöjden

Omgivningarna kring Lärkhöjden bjuder på fantastiska möjligheter för dig som trivs med en aktiv och naturnära livstil. Här räcker det med att titta ut genom fönstret för att uppleva den underbara utsikten mot havet och naturen. I anslutning till området finns vackra promenadstråk och en pilgrimsled som slingrar i det natursköna kustlandskapet. För den badsugna finns närhet till flera badplatser, bland annat Saxenhov som bara ligger några minuter bort. Från området har du goda kommunikationsmöjligheter både till Ljungskile och Uddevalla. Till Ljungskile centrum eller Torp köpcentrum tar det endast 10 minuter och till Uddevalla centrum tar du dig på bara 20 minuter med bil. Här har du med andra ord alltid är nära till service, shopping och stadens puls.

Är du intresserad av det här huset?    

Gör en intresseanmälan via formuläret nedan om du är intresserad av att köpa det här huset.

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

BLI OBOS-MEDLEM

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön – och massor av fina rabatter och erbjudanden. 

Läs mer om OBOS medlem
Villa-fakta
  • Fastighets­beteckning Å 1:45
  • Antal rum 6 rum och kök
  • Boarea 149 m²
  • Tillhör projekt Lärkhöjden

Intresseanmälan

Kontakta oss nu om du vill köpa det här huset

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig.

Kontaktpersoner

Säljare

Helen Hedlund

  • 010-434 13 42
  • 070-825 46 44