Tomt

Såld

Tomt 13

Ljungskile, Lärkhöjden

Bygg husmodellen Dixi på tomt i Ljungskile

På en byggklar tomt i området Lärkhöjden utanför Ljungskile har du nu chansen att bygga nytt hus med Myresjöhus.

I Lärkhöjden kan du bygga nytt hus med en underbar utsikt och närhet till flera badplatser, exempelvis Saxenhof och Ulvön. Myresjöhus erbjuder här en tomt där vi tagit fram ett genomtänkt husförslag som passar optimalt på tomten. 

Bygg Dixi på den här tomten

På tomten rekommenderar vi att bygga husmodellen Dixi. Läs mer om husmodellen här.

Välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus med Myresjöhus i Ljungskile!

Budgivning med förtur för medlemmar

Den här tomten säljs med budgivning där du som är medlem i OBOS har förtur att anmäla på förhand att du vill köpa tomten med en köpanmälan vid säljstart. Efter köpanmälan genomförs en budgivning där medlemmar kan matcha det högsta budet.

Läs mer och bli medlem på obos.se

Rekommenderade hus

Sluttningshus

Dixi

  • 149 m2
  • 4 Sovrum
Mer om Dixi
Tomt-fakta

Kontaktpersoner

Säljare

Helen Hedlund

010-434 13 42

070-825 46 44

Mäklare Fastighetsbyrån

Marlene Bodin Sjöberg

0522-362 40

070-301 04 14

Bygg Dixi på den här tomten

På tomten rekommenderar vi att bygga husmodellen Dixi som är ett sluttningshus från Myresjöhus. Dixi är ett litet men välplanerat hus. Varje kvadratmeter är utnyttjad på ett smart sätt och totalt kan du få plats med fyra sovrum. Dixi passar också särskilt bra på smala tomter eftersom det är gavelställt och har en vidbyggd carport med förråd.

En veranda med pulpettak följer lutningen på husets tak och ger ett harmoniskt intryck. Entrén finns på kortsidan och bjuder in till en öppen planlösning med kök, matplats och vardagsrum riktade mot sluttningssidan för att ta vara på utsikten.

På husets nedre plan finns bra ytor för barnen med tre sovrum och ett allrum. En härlig balkong på sluttningssidan kan anpassas till tomtens förutsättningar.

Klicka här för att göra intresseanmälan