Bli OBOS-medlem få förtur

Projekt

Kommande försäljning

Torsviken - en del av Krokek

Torsviken, Kolmården

  • Antal bostäder ca. 45 tomter/flyttklara hus
  • Säljstart Prel. Hösten 2022
  • Inflyttning Från vintern 2023/2024

Tomter och flyttklara hus i Torsviken

I Torsviken, strax utanför Norrköping bor du mitt i den vackra naturen samtidigt som du har all service du behöver i din vardag på ett bekvämt avstånd. Här planerar vi för både tomter och flyttklara hus.

Området har ett naturskönt läge med närhet till både skog som vatten. Här har du nära till en härlig fritid och både sköna skogspromenader såväl som svalkande dopp blir snabbt ett naturligt inslag i vardagen här. Men även om Torsviken för tankarna till naturens lugn så har du nästan lika nära till alla nödvändiga bekvämligheter såsom matbutiker, vårdcentral, pizzerior, förskola och skolor och mycket mer. Och på strax under 20 minuter i bilen tar du dig in till Norrköping och hela utbudet där.  Från Krokek finns dessutom bra kommunikationer med både buss och tåg.

Här kommer vi inom kort att erbjuda flyttklara hus och tomter där du tillsammans med oss kan bygga ditt drömhus. Ett flyttklart hus innebär att huset redan är färdigställt och från början utrustat med inredning och utrustning av hög kvalitet från ledande leverantörer – ett bra alternativ för dig som har bråttom hem.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Områdeskarta över Torsviken

BLI OBOS-MEDLEM

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön – och massor av fina rabatter och erbjudanden. 

Läs mer om OBOS medlem
Projektfakta
  • Antal bostäder ca. 45 tomter/flyttklara hus
  • Säljstart Prel. Hösten 2022
  • Inflyttning Från vintern 2023/2024
  • Upplåtelseform Äganderätt

Torsviken - en del av Krokek

Intresseanmälan för kommande projekt

Vi kommer att återkomma med mer information när vi har nya upplysningar om området.

Kontaktpersoner

Säljare

Patrik Wirro

  • 010-434 13 83
  • 070-224 99 68

Myresjöhus husmodeller

Husen från Myresjöhus är uppdelade i 1-planshus, 1,5-planshus, 2-planshus, förhöjt väggliv och sluttningshus. Vi har hus i olika stilar - marin, klassisk och lantlig.

Se våra husmodeller

Njut av att bo mitt i naturen

I Torsviken bor du granne med både skog och vatten. Dels kan du njuta av vackra vyer över Bråviken – eller ta ett dopp i lilla Torsjön. Från din uteplats kan du uppleva årstidernas skiftningar från första parkett. Kanske är det nu du gör slag i saken och skaffar mountainbike, går en svampkurs eller börjar måla akvarell?

Läs hela artikeln