Beställ katalog

Projekt

Försäljning pågår

Torsviken - en del av Krokek

Krokek, Kolmården

  • Antal bostäder ca. 45 tomter

Nya priser!

Nu kan du göra en riktigt bra affär på utvalda Flyttklara hus och tomter i Torsviken. Så, missa inte chansen att göra en grym deal på ditt drömboende. Kanske är det just du som har ett nytt hus snart? 

Kontakta oss

Områdeskarta över Torsviken

Hitta bostad

Torsviken - en del av Krokek

36
Till salu
1
Sålda
Situationsplan
Beteckning
Objektstyp
Tomtarea
Boarea
Antal rum
Pris
Status
Projektfakta
  • Antal bostäder ca. 45 tomter
  • Upplåtelseform Äganderätt

Allt för ett tryggt husköp

För dig som funderar på att bygga hus innebär det en extra trygghet att göra det tillsammans med en finansiellt stark koncern med lång erfarenhet och långsiktigt agerande. Myresjöhus erbjuder just detta. 

Läs mer
Patrik Wirro Säljare 070-224 99 68 010-434 13 83

Torsviken - en del av Krokek

Intresseanmälan för kommande projekt

Vi kommer att återkomma med mer information när vi har nya upplysningar om området. Tills dess, boka ett möte med vår säljare för att uppleva Torsviken och ett visningshus på plats.

Njut av att bo mitt i naturen

I Torsviken bor du granne med både skog och vatten. Dels kan du njuta av vackra vyer över Bråviken – eller ta ett dopp i lilla Torsjön. Från din uteplats kan du uppleva årstidernas skiftningar från första parkett. Kanske är det nu du gör slag i saken och skaffar mountainbike, går en svampkurs eller börjar måla akvarell?

Läs hela artikeln

Upptäck våra husmodeller

Här finns 1-planshus, 1,5-planshus och 2-planshus – i flera olika stilar. Modern, Industriell, Lantlig, Sekelskifte och Ocean Living, vilken blir din favorit?

Se våra husmodeller

Lär dig allt om att bygga hus

Att bygga hus tar sin tid. Och med tanke på att du har många och viktiga beslut att fatta längs vägen är det faktiskt bra. I vår husbyggarskola går vi igenom hela processen.

Till husbyggarskolan

Så kan Nordea hjälpa dig hem

Förmånliga lånevillkor, möjlighet till amorteringsfrihet och en service i särklass. Allt detta kan du som bygger ett Myresjöhus få via vår partner Nordea.

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.