Beställ katalog
  • Att bygga hus

Ett sällsynt tillfälle att göra bostadsdröm till verklighet

Mitt i höga räntor och inflation kan tanken på att köpa bostad kännas långt bort. Nu pekar pilen mot bättre tider – och det är just innan marknaden vänder som de bästa möjligheterna uppstår.

En tillfällig fördel

De senaste årens tuffa läge har lett till en nedgång i bostadspriserna, vilket gör att du just nu kan köpa bostad till sällsynt lågt pris. När bostadspriserna sjunker så minskar också kontantinsatsen, något som framför allt ger förstagångsköpare en jättemöjlighet att ta sig in på bostadsmarknaden. Och eftersom nya bostäder brukar öka i värde kan du förmodligen räkna in en vinst i affären när marknaden väl vänder uppåt igen. Som den alltid gör.

Ditt framtida jag kommer tacka dig

Att köpa bostad nu betyder mer än ett nuvarande boende, sanningen är att du investerar i din framtida ekonomiska stabilitet. I motsats till många andra investeringsformer har fastigheter visat sig vara en pålitlig investering över tid – om du väljer att köpa nu väljer du alltså att dra nytta av den oundvikliga uppgången. Det innebär lägre priser och stor potential att faktiskt gå vinnande ur affären.

Mindre konkurrens och större möjligheter

Färre köpare betyder mindre konkurrens, när det finns ett överskott av nybyggda bostäder ökar också chanserna för att verkligen hitta något som matchar dina behov och önskemål. Vem vet, de lägre utgångspriserna kanske till och med gör att du kan köpa en bostad som i vanliga fall inte hade varit överkomlig? Så istället för kompromisser kan du förverkliga drömmen fullt ut – till ett ännu bättre pris.

Just nu har vi sällsynta erbjudanden på Flyttklara hus

När du väljer ditt Flyttklara Myresjöhus köper du hela huslivet i ett färdigt paket, ungefär som på begagnatmarknaden. Skillnaden är att det är nybyggt och energisnålt, vilket gör att du undviker oväntade renoveringsutgifter och skyhöga elräkningar. Alla våra bostäder är dessutom fullproppade med garantier och försäkringar – blir du OBOS-medlem får du även förtur på hus och tomter och tillgång till ytterligare trygghetspaket, något som bland annat kan hjälpa dig ekonomiskt om din nuvarande bostad inte blir såld i tid. Med oss på Myresjöhus kan du lita på en trygg bostadsresa från början till slut, oavsett marknadsläge.

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.