Husmodell

Skepparegården

 • Typ Förhöjt väggliv
 • Boarea 188 m2
 • Arkitekt Aleksandra Ohlson
 • Bygghöjd 4,45 m
 • Byggarea 131 m2
 • Antal rum 5 Sovrum
Allt om detta hus

Skepparegården

2–planshus med förhöjt väggliv och sadeltak, 187,8,m²

Längs kusten och i skärgården finns en stark tradition att bygga hus med förhöjda väggliv, och det är också därifrån jag hämtat inspirationen till Skepparegården. Eftersom proportionerna blir lite annorlunda på den här typen av hus, mixade man ofta liggande och stående panel för att det inte skulle upplevas så högt. Det har jag använt mig av även här.

Köket och det intilliggande vardagsrummet fortsätter ut i en fantastisk inglasad veranda som släpper in ljuset. Den bildar också basen för en balkong som du når från övervåningen. Härifrån kan du verkligen dra nytta av utsikten från din tomt.

Arkitekt, Aleksandra Ohlson

Är du intresserad av det här huset?

Kontakta oss!

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Planlösningar

Vill du anpassa planlösningen? Våra arkitekter ritar dagligen anpassade planlösningar. Läs mer om att anpassa ditt hus.

Fördelar

Öppen planlösning

En öppen planlösning får huset att kännas extra rymligt och luftigt. Eftersom det är färre väggar som skymmer ljusinsläppet får du också in mer naturligt ljus i ditt hem samtidigt som genomsikten ger dig en närmare kontakt med trädgården.

Klassiskt utförande

Träpanelen som mixar stående och liggande, de symmetriskt placerade fönstren och sadeltaket ger det här huset en känsla som är klassisk för skärgården. Du kan så klart anpassa stilen för att ge huset ett helt annat intryck än vi visar i det här exemplet.

Standard & tillval

Badrum

Det är här din dag börjar. Och du får en skönare start med dimmers som ger ett behagligt ljus, smidiga förvaringsutrymmen som gör det enkelt att hitta och en inredning som du trivs i. Vi samarbetar med Vedum som är en av Sveriges främsta badrumsleverantörer.

Läs mer

Köksluckor

Som standard i ditt Myresjöhus kan du välja mellan flera olika köksluckor med olika struktur för att hitta något som passar din stil. Som tillval har du tillgång till hela HTH:s utbud av köksinredning.

Läs mer

Golv

I våra hus betyder standard riktig lamellparkett. Vi tycker nämligen inte att du ska behöva betala extra för den gedigna känslan som en äkta träyta ger. Du kan välja mellan två olika ekgolv av högsta kvalitet från vår leverantör Boen.

Läs mer

Energiberäkning

Ort Hushållsel Totalt Energianvändning
Malmö 7 200 kWh 12 000 kWh 23 kWh/m²
Uppsala 7 200 kWh 12 800 kWh 28 kWh/m²
Sundsvall 7 200 kWh 14 000 kWh 34 kWh/m²
Luleå 7 200 kWh 15 000 kWh 39 kWh/m²

Redovisade värden för energianvändning avser ett hus uppvärmt och ventilerat med frånluftsvärmepump, Nibe F750 och fönster med u-värde 1,3.

3D-modell

Husbyggarskolan

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Liknande hus

Förhöjt väggliv

Gröndal

 • 183 m2
 • 4 Sovrum
Mer om Gröndal

Förhöjt väggliv

Hilton Head

 • 192 m2
 • 4 Sovrum
Mer om Hilton Head

Förhöjt väggliv

Lindgården

 • 179 m2
 • 5 Sovrum
Mer om Lindgården

Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?