Husmodell

Spirit

  • Typ 1-planshus
  • Boarea 101 m2
  • Arkitekt Aleksandra Ohlson
  • Bygghöjd 3,05 m
  • Byggarea 118 m2
  • Antal rum 3 Sovrum
Allt om detta hus

Spirit

1–planshus med sadeltak, 100,8 m²

Jag fick uppdraget att rita ett boende för en mindre familj. Tre sovrum i en planlösning med väl samlade ytor, så att det finns plats om du har gäster som stannar över natten. Huset är väldigt flexibelt och kan enkelt anpassas efter din tomt. Du kan förstås spegelvända hela planlösningen, men du kan också välja att ha kvar högerdelen intakt och bara vända på den vänstra delen. På så vis kan du exempelvis välja om du vill ha matplatsen/vardagsrum ut mot trädgården eller mot gatan.

Den stora sällskapsytan i vardagsrummet och köket gör att Spirit passar bra också som ett sommarhus. Entrén ligger skyddad med en tillhörande yta du kan använda som uteplats.

Arkitekt, Aleksandra Ohlson

Är du intresserad av det här huset?

Kontakta oss!

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Planlösningar

Vill du anpassa planlösningen? Våra arkitekter ritar dagligen anpassade planlösningar. Läs mer om att anpassa ditt hus.

Fördelar

Passar mindre tomter

Trenden går mot allt mindre tomter. Det här huset är flexibelt och enkelt att anpassa efter din tomt. Samtidigt gör de välplanerade ytorna att du har all plats du behöver inomhus.

Groventré

En praktisk groventré med närhet till tvättstugan gör det enkelt att ta av och lägga blöta kläder på tork innan du fortsätter in i huset. Samtidigt blir det enklare att hålla hallen ren och fin inför besök. 

Standard & tillval

Braskaminer

Vem drömmer inte om att tända en sprakande brasa när höstmörkret sänker sig? Vi samarbetar med Contura som är en av Sveriges ledande tillverkare. Förutom mysfaktorn hjälper braskaminen givetvis till att värma upp ditt hus.

Läs mer

Kök

Kombinationen av köket som arbetsyta och sällskapsrum ställer sina krav på funktion och form. Därför samarbetar vi med HTH. De bygger köksinredning av högsta kvalitet, djupt rotad i den danska designtraditionen.

Läs mer

Värmesystem

Vi har flera olika värmepaket och beroende på dina behov och förutsättningarna på din tomt kan du välja allt från fjärrvärme till flera olika typer av värmepumpar från svenska Nibe.

Läs mer

Energiberäkning

Ort Hushållsel Totalt Energianvändning
Malmö 3 900 kWh 8 400 kWh 44 kWh/m²
Uppsala 3 900 kWh 9 000 kWh* 51 kWh/m²
Sundsvall 3 900 kWh 10 900 kWh* 69 kWh/m²
Luleå 3 900 kWh 12 500 kWh* 85 kWh/m²

* Fönster med u-värde 1,0

Redovisade värden för energianvändning avser ett hus uppvärmt och ventilerat med frånluftsvärmepump, Nibe F750 och fönster med u-värde 1,3.

3D-modell

Husbyggarskolan

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Liknande hus

1-planshus

Sonata

  • 135 m2
  • 4 Sovrum
Mer om Sonata

1-planshus

Smart 126

  • 126 m2
  • 4 Sovrum
Mer om Smart 126

Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?