Husmodell

Talludden

  • Typ 1-planshus
  • Boarea 175 m2
  • Arkitekt Arne Edman och Aleksandra Ohlson
  • Bygghöjd 3,05 m
  • Byggarea 198 m2
  • Antal rum 5 Sovrum
Allt om detta hus

Talludden

1-planshus med sadeltak, 175 m²

Här har vi använt ytorna på ett sätt som ger plats för en större familj. Barnens del av huset skärmas effektivt av genom ett rymligt kapprum och ett badrum.

Föräldradelen ligger i den andra vinkeln med eget badrum, bastu och ett stort sovrum. Just sovrummen utmärker det här huset, det är ganska ovanligt att få till så bra storlek på dem i ett enplanshus. Från entrén ser du genom vardagsrummet.

Huset utnyttjar vädersträcken och låter ljuset strömma in från flera håll, bland annat genom de höga fönstren som vetter mot trädgården. I vardagsrummet förstärker ryggåstaket känslan av rymd.

Arkitekter, Arne Edman och Aleksandra Ohlson

Är du intresserad av det här huset?

Kontakta oss!

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Planlösningar

Vill du anpassa planlösningen? Våra arkitekter ritar dagligen anpassade planlösningar. Läs mer om att anpassa ditt hus.

Fördelar

Vackert ryggåstak

Det här huset presenteras i ett utförande där yttertakets lutning gör det möjligt att välja till ett ryggåstak. Det ger en luftigare känsla till entréplanet och blir ett vackert blickfång i hela rummet det löper genom. 

Avskild barndel

En öppen planlösning ger större möjlighet till umgänge på hela våningsplanet. Samtidigt finns det färre väggar som dämpar ljud. En avskild barndel är en bra lösning som gör att barnens lek och tonåringarnas musik upplevs lägre. 

Standard & tillval

Innerdörrar

Innerdörrarna i våra hus kommer från en av Nordens främsta dörrtillverkare – Dooria. De har tillverkat dörrar i över hundra år och vet vad som krävs för att de ska hålla riktigt länge.

Läs mer

Solceller

Solceller i kombination med värmepump är ett sätt att verkligen minimera din miljöpåverkan. Därför är vi stolta att i samarbete med Nibe erbjuda solcellspaket.

Läs mer

Köksluckor

Som standard i ditt Myresjöhus kan du välja mellan flera olika köksluckor med olika struktur för att hitta något som passar din stil. Som tillval har du tillgång till hela HTH:s utbud av köksinredning.

Läs mer

Energiberäkning

Ort Hushållsel Totalt Energianvändning
Malmö 6 700 kWh 13 600 kWh 39 kWh/m²
Uppsala 6 700 kWh 15 600 kWh 51 kWh/m²
Sundsvall 6 700 kWh 16 900 kWh* 63 kWh/m²
Luleå 6 700 kWh 19 200 kWh* 78 kWh/m²

* Fönster med u-värde 1,0

Redovisade värden för energianvändning avser ett hus uppvärmt och ventilerat med frånluftsvärmepump, Nibe F750 och fönster med u-värde 1,3.

3D-modell

Husbyggarskolan

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?