Beställ katalog

Visningshus

2-planshus

Koriandervägen 34, Torsviken

Passa på: besök ett blivande drömhem

Välkommen på visning av ett nybyggt slutningshus i Torsviken. Det här är ett flyttklart hus som vikarierar som visningshus i väntan på sina nya ägare. Passa på att göra ett besök, det kanske blir huskärlek vid första ögonkastet?

Att besöka ett visningshus är till stor hjälp när funderar på att bygga hus. Under ett besök i ett av våra hus får du inte bara lära känna den specifika modellens alla fördelar, du får också uppleva känslan av ett Myresjöhus: våra materialval, planlösningar, ljusinsläpp och mycket mer. Inte minst får du bekanta dig med vår kunniga personal som kan guida dig efter dina förutsättningar och drömmar.

Välkommen in i denna nyproducerade villa om 147 kvm med 6 rum och kök. Entrén finns på det nedre våningsplanet. Här hittar du 2 av husets totalt 4 sovrum. Entrévåning är den perfekta ungdomsavdelning med ett mindre allrum. Här hittar du också en rymlig tvättstuga, förråd och badrum.

När vi tar trappan upp till det övre våningsplanet så kommer du till husets hjärta. Här är kök och vardagsrum placerade i ett öppet stråk för att ta vara på utsikten. Ljusinsläppet här inne är fantastiskt tack vare fönster i tre olika väderstreck. Från vardagsrummet tar du dig ut på balkongen där ni kan avnjuta kvällssolen. På det här våningsplanet hittar du också husets master bedroom som bjuder på gott om förvaring, ett mindre sovrum och ett litet badrum.

Vill du vet mer om huset? Det kan du göra här

Ta chansen och upplev ett äkta Myresjöhus!

Patrik Wirro Säljare 070-224 99 68 010-434 13 83

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Youtube video preview

Patrik har svaret!

Därför ska du gå på visning

Bilder och planlösningar i all ära, i visningshuset får husdrömmen liv. Att besöka ett visningshus har så många fördelar, här får du reda på några av dem.

Prova Virtual Reality

Besök fler hus i Norrköping

Boka en VR-visning på vårt kontor. Här kan du i lugn och ro promenera runt i flera olika husmodeller, uppleva känslan i ett Myresjöhus och testa olika stilar. Din säljare guidar, och svarar dina frågor.

Boka VR-visning!

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

För dig som funderar på att bygga hus innebär det en extra trygghet att föra det tillsammans med en finansiellt stark koncern med lång erfarenhet och långsiktigt agerande. Myresjöhus erbjuder just detta.

Läs mer

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.