Flyttklart hus

Polstjärna

Bullsta 14, Västerås

Passa på: besök ett blivande drömhem

Välkommen på visning av Polstjärna i Bullsta. Det här är ett flyttklart hus som vikarierar som visningshus i väntan på sina nya ägare. Passa på att göra ett besök, det kanske blir huskärlek vid första ögonkastet?

Att besöka ett visningshus är till stor hjälp när funderar på att bygga hus. Under ett besök i ett av våra hus får du inte bara lära känna den specifika modellens alla fördelar, du får också uppleva känslan av ett Myresjöhus: våra materialval, planlösningar, ljusinsläpp och mycket mer. Inte minst får du bekanta dig med vår kunniga personal som kan guida dig efter dina förutsättningar och drömmar.

Välkommen in i denna nyproducerade 1-plansvilla om 146 kvm fördelat på 6 rum och kök. Huset har stora gemensamma sociala ytor och är en lantlig idyll med snickarglädje och vackert utformade hörndetaljer och pelare. Det invändiga ryggåstaket som sträcker sig tvärs igenom huset avslutas i var ende med ett halvmånefönster. Fasaden är målad i nyanser som påminner om ockragult och grå umbra, vilket fullbordar den traditionella herrgårdsstilen.

Läs mer om huset här.

Thomas Singelman Säljare 070-580 80 95 010-434 14 17

lördag 11 feb 14:00-15:00

Anmälan till visning

Husmodell

1-planshus

Polstjärna x Modern

  • 146 m2
  • 4 sovrum
Mer om Polstjärna x Modern

Prova Virtual Reality

Besök fler hus i Västerås

Boka en VR-visning på vårt kontor. Här kan du i lugn och ro promenera runt i flera olika husmodeller, uppleva känslan i ett Myresjöhus och testa olika stilar. Din säljare guidar, och svarar dina frågor.

Boka VR-visning!

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

För dig som funderar på att bygga hus innebär det en extra trygghet att föra det tillsammans med en finansiellt stark koncern med lång erfarenhet och långsiktigt agerande. Myresjöhus erbjuder just detta.

Läs mer

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.