Beställ katalog

Visningshus

1-planshus

Gårdsvägen 37, Ekerum, Öland

Välkommen på områdesvisning i Ekerum

I härliga Ekerum bygger Myresjöhus fyra välplanerade 1-planshus om 124 kvm. Här bor du i en fantastisk miljö nära naturen, havet och den fina Golfbanan, Ekerum GK. Vi välkomnar vi dig till en visning där kan uppleva det fina läget i Ekerum och besöka ett av våra Flyttklara hus som är under uppbyggnad. Du ges även möjlighet att prata hudsdrömmar med vår representanter Emma från Myresjöhus och ställa frågor till vår mäklare Marcus.

Husen ligger bara ett stenkast från de två populära 18-hålsbanorna som är bland de bästa i Sverige. Men förutom härliga golfrundor har du även nära till tennis- och paddelbanor, ett dopp i havet och fina löp- och mountainbikespår genom det öländska landskapet. I Ekerum bor du lugnt och skönt i en egen ostörd bubbla. I området finns allt du kan tänkas behöva både för en härlig semester och vardag – havet, fantastisk natur, och all tänkbar service en kvart bort i Borgholm. Och saknar du stadslivet tar du dig in till Kalmar på̊ en knapp halvtimme.

Läs mer om våra Flyttklara hus på Ekerum här.

Anmäl dig till visningen via mail till Marcus Lönnbom, marcus.lonnbom@pontuzlofgren.se 

Youtube video preview

Patrik har svaret!

Därför ska du gå på visning

Bilder och planlösningar i all ära, i visningshuset får husdrömmen liv. Att besöka ett visningshus har så många fördelar, här får du reda på några av dem.

Prova Virtual Reality

Besök fler hus i Kalmar

Boka en VR-visning på vårt kontor. Här kan du i lugn och ro promenera runt i flera olika husmodeller, uppleva känslan i ett Myresjöhus och testa olika stilar. Din säljare guidar, och svarar dina frågor.

Boka VR-visning!

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

För dig som funderar på att bygga hus innebär det en extra trygghet att föra det tillsammans med en finansiellt stark koncern med lång erfarenhet och långsiktigt agerande. Myresjöhus erbjuder just detta.

Läs mer

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.