Flyttklart

Smart 150

Cypressvägen 2, Tröingeberg, Falkenberg

Flyttklara Smart 150 i Falkenberg

Nu kan du besöka vårt flyttklara hus i familjevänliga Tröingeberg. Här har vi på Myresjöhus byggt ett Smart 150 i vacker New England-stil med fantastisk veranda.

I Tröingeberg, öster om Falkenberg, bor man med landsbygden som granne men endast en kort bit från centrala Falkenberg. Kommunikationerna här är goda. Området trafikeras av flera busslinjer och järnvägsstation med goda förbindelser både norr- och söderut ligger inom ett bekvämt avstånd. I närheten finns förskolor, skola, mattaffärer, bensinstation och lekplatser. Andra bekvämligheter som restauranger, vårdcentral, butiker med mera ligger inom gång- och cykelavstånd. 

FLYTTKLART SMART 150 FRÅN MYRESJÖHUS

Smart 150 är en av våra mest populära husmodeller. Här har vi valt att uppföra huset i en klassisk stil med liggande panel, svart tak och spröjsade fönster. Huset kommer även vara utrustat med en veranda och ett isolerat garage om 35,9 kvadratmeter. Huset fördelar sig på 150 kvm och består av sex rum och kök. Invändigt har huset en genomgående hög standard samt bra planlösning och är inrett med ljust mattlackat ek-parkettgolv.

Huset säljs av Myresjöhus fram till slutbesiktningen. Välkommen att kontakta oss på Myresjöhus i Halmstad om du är intresserad av att köpa det här huset.

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

Läs mer om huset här.

lördag 19 sep 10:00-12:00

Anmälan till visning

Säljare

Säljare

Viktor Törnqvist

  • 070-601 52 93

Husmodell

2-planshus

Smart 150

  • 150 m2
  • 5 Sovrum
Mer om Smart 150