Besök flyttklara Dixi med havsutsikt

Välkommen på visning av vårt Dixi med härlig utsikt över havet i Strandnorum i Stenungsund.

I vackra Nösnäs strax utanför Göteborg uppför vi ett Dixi som är ett sluttningshus om 149 m². Här är varje kvadratmeter utnyttjad på ett smart sätt och totalt kan du få plats med fyra sovrum. Dixi passar också särskilt bra på smala tomter eftersom det är gavelställt och har en vidbyggd carport med förråd.

En veranda med pulpettak följer lutningen på husets tak och ger ett harmoniskt intryck. Entrén finns på kortsidan och bjuder in till en öppen planlösning med kök, matplats och vardagsrum riktade mot sluttningssidan för att ta vara på utsikten.

På husets nedre plan finns bra ytor för barnen med tre sovrum och ett allrum. En härlig balkong på sluttningssidan kan anpassas till tomtens förutsättningar.

Flyttklart hus från Myresjöhus

Huset byggs färdigt under vintern 2019/2020 och säljs av Myresjöhus. Huset är redo för inflytting under våren 2020. Välkommen att kontakta oss på Myresjöhus i Göteborg om du är intresserad av att köpa det här huset och flytta in under senare delen av våren 2020.

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

OBS! Endast bokade besökare så glöm inte anmäla dig. Vi kommer att begära bekräftelse via sms.

 

onsdag 8 jul 17:00-18:00

Anmälan till visning

Säljare

Säljare

Per Andersson

  • 010-434 13 16
  • 070-602 15 00

Husmodell

Sluttningshus

Dixi

  • 149 m2
  • 4 Sovrum
Mer om Dixi

Vi jobbar på – men anpassar oss till läget

Vår omvärld har förändrats, men bostadsdrömmarna finns kvar. Vi bevakar läget noga och följer myndigheternas riktlinjer för att förhindra vidare smittspridning av covid-19. Det innebär till exempel nya rutiner vid visningar. 

Läs mer här

Bygg utan amortering i två år

I samarbete med Nordea erbjuder Myresjöhus amorteringsfrihet i två år för dig som just nu väljer att bygga nytt hus med oss.

Läs allt om erbjudandet