Flyttklart hus

Smart 149

Runningebacken 16, Ljungskile, Lärkhöjden

Flyttklart sluttningshus i Lärkhöjden

Nu har du chansen att bli den första som bor i det här nybyggda sluttningshuset med 6 rum och kök. Här bor du idylliskt på en höjd längs den vackra kustvägen.

Välkommen på visning till denna nyproducerade villa om 158 kvm med 6 rum och kök. Entrén finner du på det nedre våningsplanet. Här hittar du 2 av husets totalt 4 sovrum samt ett trevligt lite allrum. Här hittar du också en rymlig tvättstuga, klädkammare, ett litet badrum samt bastu. Badrummet är inrett med kakel och klinker, duschhörn samt svart kommod.

När vi tar trappan upp till det övre våningsplanet så kommer du till husets hjärta. Här är kök och vardagsrum placerade i ett öppet stråk för att ta vara på utsikten. Ljusinsläppet här inne är fantastiskt tack vare fönster i tre olika väderstreck. I vardagsrummet står en härlig braskamin som höjer mysfaktorn. Från vardagsrummet tar du dig också ut till den stora balkongen. Köket har en klassisk, tidlös stil med svarta vitvaror och köksö. På det här våningsplanet hittar du också husets master bedroom som bjuder på gott om förvaring, ett mindre sovrum och badrum. Badrummet är inrett med kakel och klinker, duschhörn, handdustork och svart kommod. Läs mer här.

Ta chansen och upplev ett Myresjöhus! Under visningen får du även möjlighet att se det vackra området Lärkhöjden där fler tomter finns till salu. Du får även chansen att prata husbyggnation med vår säljare Helen, se och känna på olika materialval m.m.

 

söndag 2 okt 12:30-13:00

Anmälan till visning

Säljare

Säljare

Helen Hedlund

  • 010-434 13 42
  • 070-825 46 44

Husmodell

Sluttningshus

Smart 149

  • 149 m2
  • 5 sovrum
Mer om Smart 149

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem

Välkommen på trygga och säkra visningar.

Vi erbjuder trygga visningar för dig som vill träffa oss i våra visningshus eller på våra kontor för VR-visning.

Läs mer här

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.