Beställ katalog

Visningshus

Smart 149

Runningebacken 16, Ljungskile, Lärkhöjden

Passa på: besök ett blivande drömhem

Välkommen på visning av ett omgjort Smart 149 i Lärkhöjden. Det här är ett flyttklart hus som vikarierar som visningshus i väntan på sina nya ägare. Passa på att göra ett besök, det kanske blir huskärlek vid första ögonkastet?

Att besöka ett visningshus är till stor hjälp när funderar på att bygga hus. Under ett besök i ett av våra hus får du inte bara lära känna den specifika modellens alla fördelar, du får också uppleva känslan av ett Myresjöhus: våra materialval, planlösningar, ljusinsläpp och mycket mer. Inte minst får du bekanta dig med vår kunniga personal som kan guida dig efter dina förutsättningar och drömmar.

Välkommen på visning till denna nyproducerade villa som utgår från modellen Smart 149, men här har en anpassad planlösning. Huset har 6 rum och kök fördelat på 158 välplanerade kvadratmeter. Entrén finner du på det nedre våningsplanet. Här hittar du 2 av husets totalt 4 sovrum samt ett trevligt allrum. Här hittar du också en rymlig tvättstuga, klädkammare, ett badrum samt bastu. Badrummet är inrett med kakel och klinker, duschhörn samt svart kommod.

När vi tar trappan upp till det övre våningsplanet så kommer du till husets hjärta. Här är kök och vardagsrum placerade i ett öppet stråk för att ta vara på utsikten. Ljusinsläppet här inne är fantastiskt tack vare fönster i tre olika väderstreck. I vardagsrummet står en härlig braskamin som höjer mysfaktorn. Från vardagsrummet tar du dig också ut till den stora balkongen. Köket har en klassisk, tidlös stil med svarta vitvaror och köksö. På det här våningsplanet hittar du också husets master bedroom som bjuder på gott om förvaring, ett mindre sovrum och badrum. Badrummet är inrett med kakel och klinker, duschhörn, handdustork och svart kommod. Läs mer här.

Ta chansen och upplev ett Myresjöhus! Under visningen får du även möjlighet att se det vackra området Lärkhöjden där fler tomter finns till salu. Du får även chansen att prata husbyggnation med vår säljare Helen, se och känna på olika materialval m.m.

 

Helen Hedlund Säljare 070-825 46 44 010-434 13 42

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Husmodell

Sutteränghus

Smart 149

  • 149 m2
  • 5 sovrum
Mer om husmodellen Smart 149
Youtube video preview

Patrik har svaret!

Därför ska du gå på visning

Bilder och planlösningar i all ära, i visningshuset får husdrömmen liv. Att besöka ett visningshus har så många fördelar, här får du reda på några av dem.

Prova Virtual Reality

Besök fler hus i Uddevalla

Boka en VR-visning på vårt kontor. Här kan du i lugn och ro promenera runt i flera olika husmodeller, uppleva känslan i ett Myresjöhus och testa olika stilar. Din säljare guidar, och svarar dina frågor.

Boka VR-visning!

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

För dig som funderar på att bygga hus innebär det en extra trygghet att föra det tillsammans med en finansiellt stark koncern med lång erfarenhet och långsiktigt agerande. Myresjöhus erbjuder just detta.

Läs mer

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.