Beställ katalog

Flyttklart hus

Smart 149

Skojarbacken 13, Ljungskile

Passa på: besök ett blivande drömhem

Välkommen på visning av ett omgjort Smart 149 i Ljungskile. Det här är ett flyttklart hus som vikarierar som visningshus i väntan på sina nya ägare. Passa på att göra ett besök, det kanske blir huskärlek vid första ögonkastet?

Välkommen till denna nyproducerade villa som utgår från modellen Smart 149, men med en anpassad planlösning. Huset består av 6 rum och kök fördelat på 149 kvm. Här finns fyra sovrum, två badrum och gott om sociala ytor. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum med ryggåstak skapar härlig rymd och ett vackert ljusflöde. Från vardagsrummet tar du dig även ut på den vidsträckta balkongen i solsäkert västerläge! Här står också en braskamin som skapar hög mysfaktor.

I direkt anslutning mot vardagsrummet ligger det väldisponerade köket och den trevliga köksön där du kan samtala med kocken under middagsbestyren. Köket kommer från HTH och är inrett med helintegrerade vitvaror samt svart ugn och mikro från Siemens. På entréplan ligger tre av husets sovrum, ett mindre allrum, det stora badrummet med mattsvarta detaljer och antracitgrå kommod samt tvättstuga utrustad med tvättmaskin och värmepumpstumlare. Huset har genomgående vitt mattlackat ek-golv och helkaklade våtrum.

Visningen hålls av vår mäklare Marlene Bodin Sjöberg.
Boka dig till visningen via telefon eller mail till:
070-301 04 14 / marlene.bodin.sjoberg@fastighetsbyran.se.

Varmt välkommen på visning!

söndag 4 jun 10:00-11:30

Anmälan till visning

Husmodell

Sutteränghus

Smart 149

  • 149 m2
  • 5 sovrum
Mer om Smart 149

Prova Virtual Reality

Besök fler hus i Uddevalla

Boka en VR-visning på vårt kontor. Här kan du i lugn och ro promenera runt i flera olika husmodeller, uppleva känslan i ett Myresjöhus och testa olika stilar. Din säljare guidar, och svarar dina frågor.

Boka VR-visning!

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

För dig som funderar på att bygga hus innebär det en extra trygghet att föra det tillsammans med en finansiellt stark koncern med lång erfarenhet och långsiktigt agerande. Myresjöhus erbjuder just detta.

Läs mer

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.