Flyttklart

Smart 126

Vrakekevägen 9, Listerby

Flyttklart hus i Ronneby

I Blekinge står vårt flyttklara Smart 126. Nu bjuder vi in till visning av huset. Varmt välkommen att boka en tid för privat visning.

Välkommen till denna nyproducerade villa om 126 kvm som kommer vara redo för inflyttning hösten 2021. Huset består av 6 rum och kök med separat barn- och vuxenavdelning. Husets mitt präglas av en stor umgängesdel och ryggåstaket bidrar till att huset upplevs ännu rymligare. Vardagsrummet ligger i direkt anslutning mot det väldisponerade köket och den snedställda bardisken som gör det enkelt att umgås med kocken under middagsbestyren. Köket kommer från HTH och är inrett med vårt stilpaket Black Steel. (Klicka här för att se ritningen på köket). I Husets ena ände ligger föräldrasovrummet med egen klädkammare och kaklad toalett med duschvägg, takdusch och kommod. Här finns även en tvättstuga som är utrustad med torktumlare. I den andra änden av huset finns ett mindre allrum, tre sovrum, klädkammare och kaklat badrum med duschhörn, handdukstork, takdusch och kommod.

Till huset hör även isolerat garage om 31 kvm.

Slättanäs ligger i ett naturskönt område. I närheten ligger Listerbyskolan F-6 samt en förskola. Det finns även ett bibliotek, hälsocentral, fritidslokal och idrottsplats. Här bor du med närhet till både härliga badstränder och underbara promenadstråk. Bara ett stenkast från området hittar du Slättanäs småbåtshamn och Slättanäs Båtklubb. I närområdet finns tre golfbanor och ett antal häststall. Från Slättanäs pendlar du smidigt till både Ronneby och Karlskrona.

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Säljare

Säljare

Magnus Hoffner

  • 010-434 12 36
  • 0706-01 44 15

Husmodell

1-planshus

Smart 126

  • 126 m2
  • 4 Sovrum
Mer om Smart 126

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem

Välkommen på trygga och säkra visningar.

Vår omvärld har förändrats, men bostadsdrömmarna finns kvar. Med hjälp av nya rutiner vid visningar kan vi erbjuda trygga visningar för dig som vill träffa oss i våra visningshus. 

Läs mer här