Flyttklart

Smart 150

Astrid Fredrikssons Väg 10, Falun, Lilla Källviken

Flyttklara hus i Lilla Källviken

I Lilla Källviken håller vi på att bygga tre stycken flyttklara Smart 150 med isolerat garage och altan. Nu bjuder vi in till visning av husen som du har möjlighet att köpa till ett fast pris med inflyttning hösten 2020.

Husen är under uppbyggnad och under visningen kommer du att ha möjlighet att gå in i ett av husen vars innerväggar nu är på plats. Det här är ett tillfälle att få en känsla av hur det kommer att se ut samt uppleva planlösningen.

Smart 150 är en av våra mest populära husmodeller. Huset har en fasad i klassisk stil och en modern planlösning med kök och vardagsrum i öppet samband på entréplan. I köket rymmer du en stor matsalsgrupp, här finns det gott om plats för att samla både familj och vänner över mysiga middagar. Det stora föräldrasovrummet ligger på samma plan som sällskapsytorna, med ytterligare fyra generösa sovrum på övervåningen och ett litet allrum. Hallen är rymlig med klinkat golv och direkt innanför groventrén finns tvättstuga med tvättmaskin samt torktumlare.

Lilla Källviken ligger nära naturen men bara ett stenkast från Falun. Områdets grönytor består av orörd naturmark. Förutom att cykla, springa och gå i naturen har du närhet till slalom i Källviksbacken eller längdskidor i belysta spår, golf i Samuelsdal eller sjöaktiviteter på Runn. Lilla Källviken är barnvänligt och servicenära. På området finns den nya förskolan Kids2Home med 6 avdelningar. Grundskola (F-6) finns i Galgberget. Dit tar man sig enkelt via gång- och cykelvägar. Från Lilla Källviken finns det väl fungerande kommunikation till både Falun och Borlänge, bussarna till Falu Centrum går regelbundet och riksväg 50/E16 ligger bara någon minut bort.

Här kan du läsa mer om våra flyttklara hus i Lilla Källviken

Anmäl dig till visningen via formuläret nedan eller kontakta vår säljare Roger Albinsson på telefonnumret: 070-567 70 00 eller mejla roger.albinsson@myresjohus.se

Information för dig som ska gå på visningen - läs detta!

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Säljare

Säljare

Roger Albinsson

  • 010-434 13 62
  • 070-567 70 00

Husmodell

2-planshus

Smart 150

  • 150 m2
  • 5 Sovrum
Mer om Smart 150

Vi jobbar på – men anpassar oss till läget

Vår omvärld har förändrats, men bostadsdrömmarna finns kvar. Vi bevakar läget noga och följer myndigheternas riktlinjer för att förhindra vidare smittspridning av covid-19. Det innebär till exempel nya rutiner vid visningar. 

Läs mer här

Bygg utan amortering i två år

I samarbete med Nordea erbjuder Myresjöhus amorteringsfrihet i två år för dig som just nu väljer att bygga nytt hus med oss.

Läs allt om erbjudandet