Flyttklart

Smart 150

Jugansbo 3, Falun

Flyttklara Smart 150 i Jugansbo

I Jugansbo håller vi på att bygga två stycken flyttklara Smart 150 med isolerat garage, altan, veranda, egen båtplats och sjöbod. Nu bjuder vi in till visning av husen som du har möjlighet att köpa till ett fast pris med inflyttning vintern 2020.

Husen är under uppbyggnad och under visningen kommer du att ha möjlighet att gå in i ett av husen vars innerväggar nu är på plats. Det här är ett tillfälle att få en känsla av hur det kommer att se ut samt uppleva planlösningen.

Smart 150 är en av våra mest populära husmodeller som passar perfekt för den större barnfamiljen då det är inrett med hela fem sovrum. Huset har en fasad i lantlig stil med en modern planlösning med kök och vardagsrum i öppet samband på entréplan. I köket rymmer du en stor matsalsgrupp, här finns det gott om plats för att samla både familj och vänner över mysiga middagar. Det stora föräldrasovrummet ligger på samma plan som sällskapsytorna, med ytterligare fyra generösa sovrum på övervåningen och ett litet allrum. Hallen är rymlig med klinkat golv och direkt innanför groventrén finns tvättstuga med tvättmaskin samt torktumlare.

Jugansbo, Vika ligger precis mitt emellan Falun och Borlänge. Många familjer väljer att flytta hit på grund av närheten till dessa städer samt närheten till naturen och sjön. Här får du med andra ord det bästa från två världar - ett naturskönt boende samtidigt som all service du behöver finns inom bekvämt avstånd.

Flyttklart hus från Myresjöhus

Huset byggs färdigt till vintern 2020 och säljs av Myresjöhus fram till slutbesiktningen. Välkommen att kontakta Roger Albinsson på Myresjöhus i Falun om du är intresserad av att köpa det här huset och flytta in under vintern 2020.

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser förekommer.

Trygga och säkra visningar hos Myresjöhus

Vår omvärld har förändrats, men bostadsdrömmarna finns kvar. Med hjälp av nya rutiner vid visningar kan vi erbjuda trygga visningar för dig som vill träffa oss i våra visningshus.

  • Föranmälan krävs, anmäl dig via formuläret nedan.
  • Vi tar emot ett sällskap i taget.
  • Vi undviker fysisk kontakt och erbjuder handsprit och munskydd på visningen.

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Säljare

Säljare

Roger Albinsson

  • 070-567 70 00
  • 070-567 70 00

Husmodell

2-planshus

Smart 150

  • 150 m2
  • 5 Sovrum
Mer om Smart 150