Flyttklart

Smart 150

Hasshallingevägen 12, Strömstad

Flyttklara Smart 150 i Strömstad

Vi bjuder in till visning av vårt populära 2-planshus som är under byggnation i idylliska Strömstad. Ett anpassat Smart 150 med veranda i fantastiskt söderläge.

Strax utanför västkuststaden Strömstad finner du vårt Myresjöhus, i lummiga kvarter med gångavstånd till havet. Här finns grönskande promenadstråk, Seläter hamn och några av stadens finaste badstränder inom gångavstånd. Idylliska Strömstad ligger endast 10 minuter bort med bilen och här finner du ett stort utbud av butiker, restauranger och caféer.

Flyttklart från Myresjöhus

Vårt flyttklara hus är ett anpassat Smart 150 med fasad i klassisk stil och en modern öppen planlösning med vardagsrum och kök där du kan samla både familj och vänner på middagar. På övre plan finner du ett mindre allrum och de tre sovrummen där det stora föräldrarsovrummet har egen klädkammare. Detta hus har vi byggt med en pampig entré med dubbeldörrar och stort entrétak med pelare. Baksidan ligger i söderläge och bjuder på vacker kvällssol som du kan avnjuta från verandan eller genom de stora fönsterna från burspråket.

Läs mer om huset här.

OBS! Endast bokade besökare! Glöm inte anmäla dig!

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Husmodell

2-planshus

Smart 150

  • 150 m2
  • 5 Sovrum
Mer om Smart 150