Flyttklart

Smart 150

Åkerbybacken 10, Stallarholmen, Strängnäs

Flyttklart Smart 150 i Stallarholmen

Nu kan du köpa ett flyttklart Smart 150 från Myresjöhus i Sundby Strand i Strängnäs kommun. Huset byggs just nu och säljs av Myresjöhus fram till slutbesiktning.

Det expansiva samhället Stallarholmen ligger på Mälarens södra strand mitt emellan Strängnäs och Mariefred. I Stallarholmen bor du nära den vackra naturen och samtidigt inte längre bort än en timme från Stockholm. Sundby Strand i Stallarholmen har utvecklats sedan början av 2000-talet med runt 200 villor, strandpromenad, båtbryggor och idrottsplats. I Stallarholmen bor 3 400 personer och samhället fortsätter att växa. Här finns livsmedelsbutik, vedugnsbageri, världshus, café och mycket mer. Här bor du med närhet till Stallarholmens grundskola (F-6) och förskolor. Stallarholmen trafikeras av lokaltrafiken med bra bussförbindelser till tågstationerna Läggesta och Strängnäs.

Flytta in i ett nybyggt Myresjöhus

Smart 150 är ett 2-planshus från Myresjöhus på 149,8 m². Huset rymmer en större barnfamilj och hämtar sin inspiration från funkisarkitekturen. Planlösningen är modern med kök och vardagsrum i öppet samband på entréplanet. Det stora föräldrasovrummet ligger på samma plan som sällskapsytorna, med ytterligare fyra generösa sovrum på övervåningen. 

Huset är målat i vitt och har grusade ytor runt huset för framtida uteplats samt biluppställning.

Klart för inflytt

Huset byggs färdigt under vintern 2019/2020 och säljs av Myresjöhus fram till slutbesiktning. Huset är redo för inflytting under våren 2020. Välkommen att kontakta oss på Myresjöhus i Västerås om du är intresserad av att köpa det här huset och flytta in under vintern.

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Husmodell

2-planshus

Smart 150

  • 150 m2
  • 5 Sovrum
Mer om Smart 150