Beställ katalog

Visningshus

Smart 149

Pengabergsvägen 48, Taberg

Passa på: besök ett blivande drömhem

Välkommen på visning av ett Smart 149 i Taberg. Det här är ett Flyttklart hus som vikarierar som visningshus i väntan på sina nya ägare. Passa på att göra ett besök, det kanske blir huskärlek vid första ögonkastet? Huset visas omöblerat.

Att besöka ett visningshus är till stor hjälp när funderar på att bygga hus. Under ett besök i ett av våra hus får du inte bara lära känna den specifika modellens alla fördelar, du får också uppleva känslan av ett Myresjöhus: våra materialval, planlösningar, ljusinsläpp och mycket mer. 

Välkommen in i denna nyproducerade villa om 147 kvm. Entrén finns på det nedre våningsplanet. Här hittar du 2 av husets totalt 4 sovrum. Entrévåning är den perfekta ungdomsavdelningen med ett allrum. Här hittar du också en rymlig tvättstuga, klädkammare/förråd och ett badrum. Badrummet är inrett med kakel och klinker, duschhörn vit kommod från Vedum.

När vi tar trappan upp till det övre våningsplanet så kommer du till husets hjärta. Här är kök och vardagsrum placerade i ett öppet stråk för att ta vara på utsikten. Från vardagsrummet tar du dig ut på den stora balkongen. På det här våningsplanet hittar du också husets master bedroom som bjuder på gott om förvaring. I denna del av huset finns även ett mindre sovrum och badrum. 

 Läs mer om huset här.

Visningen hålls av våra mäklare Gustav och Ramsin.
Boka dig till visningen via mail till: gustav@ceylansandberg.se 

 

Husmodell

Sutteränghus

Smart 149

  • 149 m2
  • 5 sovrum
Mer om Smart 149

Prova Virtual Reality

Besök fler hus i Jönköping

Boka en VR-visning på vårt kontor. Här kan du i lugn och ro promenera runt i flera olika husmodeller, uppleva känslan i ett Myresjöhus och testa olika stilar. Din säljare guidar, och svarar dina frågor.

Boka VR-visning!

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

För dig som funderar på att bygga hus innebär det en extra trygghet att föra det tillsammans med en finansiellt stark koncern med lång erfarenhet och långsiktigt agerande. Myresjöhus erbjuder just detta.

Läs mer

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.