Beställ katalog

Flyttklart hus

Smart 149

Oxelstamsvägen 1B, Uppsala

Passa på: besök ett blivande drömhem

Välkommen på visning av Smart 149 i Skölsta. Det här är ett flyttklart hus som vikarierar som visningshus i väntan på sina nya ägare. Passa på att göra ett besök, det kanske blir huskärlek vid första ögonkastet?

Att besöka ett visningshus är till stor hjälp när funderar på att bygga hus. Under ett besök i ett av våra hus får du inte bara lära känna den specifika modellens alla fördelar, du får också uppleva känslan av ett Myresjöhus: våra materialval, planlösningar, ljusinsläpp och mycket mer. Inte minst får du bekanta dig med vår kunniga personal som kan guida dig efter dina förutsättningar och drömmar.

Nu har du möjlighet att besöka denna nyproducerade villa om 149 kvm med 6 rum och kök i lantlivsidyllen Skölsta. Huset har en klassisk stil med spröjsade fönster och liggande vit panel och hämtar sin inspiration ifrån sommarhusen på den amerikanska östkusten. 

Entrén finns på det övre våningsplanet. Här är kök och vardagsrum placerade i ett öppet stråk för att ta vara på utsikten. Ljusinsläppet här inne är fantastiskt tack vare fönster i tre olika väderstreck. På det här våningsplanet hittar du också husets master bedroom, tvättstuga och badrum.

När vi tar trappan ner till sluttningsvåningen så hittar du husets mer privata utrymmen. Här möts du först av ett litet allrum med utgång till husets baksida med sydvästläge.  Här finns också tre sovrum, en klädkammare, teknikrum och badrum.

Varmt välkommen på visning!

Johan Eriksson Säljare 070-601 67 94 010-434 16 24

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Husmodell

Sutteränghus

Smart 149

  • 149 m2
  • 5 sovrum
Mer om Smart 149

Prova Virtual Reality

Besök fler hus i Uppsala

Boka en VR-visning på vårt kontor. Här kan du i lugn och ro promenera runt i flera olika husmodeller, uppleva känslan i ett Myresjöhus och testa olika stilar. Din säljare guidar, och svarar dina frågor.

Boka VR-visning!

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

För dig som funderar på att bygga hus innebär det en extra trygghet att föra det tillsammans med en finansiellt stark koncern med lång erfarenhet och långsiktigt agerande. Myresjöhus erbjuder just detta.

Läs mer

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.