Flyttklart hus

Smart 168

Oxelstamsvägen 7, Uppsala

Passa på: besök ett blivande drömhem

Välkommen på visning av Smart 168 i Skölsta. Det här är ett flyttklart hus som vikarierar som visningshus i väntan på sina nya ägare. Passa på att göra ett besök, det kanske blir huskärlek vid första ögonkastet?

Att besöka ett visningshus är till stor hjälp när funderar på att bygga hus. Under ett besök i ett av våra hus får du inte bara lära känna den specifika modellens alla fördelar, du får också uppleva känslan av ett Myresjöhus: våra materialval, planlösningar, ljusinsläpp och mycket mer. Inte minst får du bekanta dig med vår kunniga personal som kan guida dig efter dina förutsättningar och drömmar.

Nu har du möjlighet att besöka denna nyproducerade villa om 168 kvm med 6 rum och kök i lantlivsidyllen Skölsta. Huset har en klassisk stil med spröjsade fönster och liggande vit panel och har en utformning som passar familjer med högra krav på yta, funktion och design.

När du kliver in i det här huset möts du av en rymlig entré med tvättstuga och badrum direkt till vänster. Badrummet är inrett med duschhörn, takdusch, kommod och spegelskåp. Från hallen har du fri genomsikt ut på husets baksida. Tar du ytterligare några steg in så kommer du in till husets stora samvaroyta om hela 43 kvm – med plats för både matplats, soffgrupp och mer därtill. Här kan du samla hela familjen under årets alla högtider och alla får plats. Köket kommer från HTH och ligger i lagom öppen anslutning mot matplatsen men tillräckligt avskilt för att du ska slippa se disken från soffhörnet.

Nu tar vi trappan upp till husets övervåning. Här finns det gott om plats för familjens privata liv i fyra trivsamma sovrum. Ett av sovrummen är lite större än de andra och bjuder på gott om förvaring. Här finns även ett trevligt allrum, en rejäl klädkammare och ett lyxigare badrum med kakel och klinker, duschhörn, takdusch, badkar, handukstork, kommod och spegelskåp.

Läs mer om huset här.

Glenn Dolk Säljare 073-410 12 49 010-434 14 34

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Husmodell

2-planshus

Smart 168

  • 168 m2
  • 5 sovrum
Mer om Smart 168

Prova Virtual Reality

Besök fler hus i Uppsala

Boka en VR-visning på vårt kontor. Här kan du i lugn och ro promenera runt i flera olika husmodeller, uppleva känslan i ett Myresjöhus och testa olika stilar. Din säljare guidar, och svarar dina frågor.

Boka VR-visning!

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

För dig som funderar på att bygga hus innebär det en extra trygghet att föra det tillsammans med en finansiellt stark koncern med lång erfarenhet och långsiktigt agerande. Myresjöhus erbjuder just detta.

Läs mer

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.