Flyttklart hus

Smart 168

Oxelstamsvägen 7, Uppsala

Flyttklart Smart 168 i Skölsta

Välkommen på visning av ett flyttklart Smart 168 Uppsala!

Nu har du möjlighet att besöka denna nyproducerade villa om 168 kvm med 6 rum och kök i lantlivsidyllen Skölsta. Huset har en klassisk stil med spröjsade fönster och liggande vit panel och har en utformning som passar familjer med högra krav på yta, funktion och design.

När du kliver in i det här huset möts du av en rymlig entré med tvättstuga och badrum direkt till vänster. Badrummet är inrett med duschhörn, takdusch, kommod och spegelskåp. Från hallen har du fri genomsikt ut på husets baksida. Tar du ytterligare några steg in så kommer du in till husets stora samvaroyta om hela 43 kvm – med plats för både matplats, soffgrupp och mer därtill. Här kan du samla hela familjen under årets alla högtider och alla får plats. Köket kommer från HTH och ligger i lagom öppen anslutning mot matplatsen men tillräckligt avskilt för att du ska slippa se disken från soffhörnet.

Nu tar vi trappan upp till husets övervåning. Här finns det gott om plats för familjens privata liv i fyra trivsamma sovrum. Ett av sovrummen är lite större än de andra och bjuder på gott om förvaring. Här finns även ett trevligt allrum, en rejäl klädkammare och ett lyxigare badrum med kakel och klinker, duschhörn, takdusch, badkar, handukstork, kommod och spegelskåp.

Läs mer om huset här.

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Säljare

Säljare

Johan Eriksson

  • 010-434 16 24
  • 070-601 67 94

Säljare

Glenn Dolk

  • 010-434 14 34
  • 073-410 12 49

Husmodell

2-planshus

Smart 168

  • 168 m2
  • 5 sovrum
Mer om Smart 168

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.