Beställ katalog

Visningshus

Smart 167

Klyvarestigen 15, Stenhamra Ekerö

Kliv in i någon annans drömhus på vägen mot ditt eget.

Att besöka ett visningshus är till stor hjälp när funderar på att bygga hus – och här får du chans till en alldeles speciell upplevelse. Du får nämligen hälsa på i en av våra kunders hus. Att kliva in i någons hem kanske gör det ännu enklare att föreställa dig vardagen i ditt nya Myresjöhus.

Det här huset är ett Smart 167 med förhöjt väggliv anpassat för kunden. Välkommen på visning och upplev ett äkta Myresjöhus!

Lars Johanson Säljare 072-307 02 37 010-434 14 18

söndag 17 dec 14:00-16:00

Anmälan till visning

Prova Virtual Reality

Besök fler hus i Stockholm

Boka en VR-visning på vårt kontor. Här kan du i lugn och ro promenera runt i flera olika husmodeller, uppleva känslan i ett Myresjöhus och testa olika stilar. Din säljare guidar, och svarar dina frågor.

Boka VR-visning!

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

För dig som funderar på att bygga hus innebär det en extra trygghet att föra det tillsammans med en finansiellt stark koncern med lång erfarenhet och långsiktigt agerande. Myresjöhus erbjuder just detta.

Läs mer

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.