Beställ katalog

Visningshus

Upplev ett kundägt Myresjöhus

Hasselstigen 3, Bredared, Borås

Kliv in i någon annans drömhus på vägen mot ditt eget.

Att besöka ett visningshus är till stor hjälp när funderar på att bygga hus – och här får du chans till en alldeles speciell upplevelse. Du får nämligen hälsa på i en av våra kunders hus. Att kliva in i någons hem kanske gör det ännu enklare att föreställa dig vardagen i ditt nya Myresjöhus.

Det här är ett kundritat 1,5-planshus om 120 kvm. Huset består av fyra rum och kök och har en välplanerad planlösning. Här samspelar kök och matplats medan vardagsrumsdelen ligger i en egen vinkel. På det nedre våningsplanet finns också husets tvättstuga och ett badrum. En trappa upp hittar du två sovrum, ett litet allrum, klädkammare och toalett.

Under ett besök i ett av våra hus får du inte bara lära känna den specifika modellens alla fördelar, du får också uppleva känslan av ett Myresjöhus: våra materialval, planlösningar, ljusinsläpp och mycket mer. Inte minst får du bekanta dig med vår kunniga personal som kan guida dig efter dina förutsättningar och drömmar.

Varmt välkommen på visning!

 

Peter Reichel Säljare 070-535 76 23 010-434 13 34

söndag 24 sep 15:00-16:00

Anmälan till visning

Prova Virtual Reality

Besök fler hus i Göteborg

Boka en VR-visning på vårt kontor. Här kan du i lugn och ro promenera runt i flera olika husmodeller, uppleva känslan i ett Myresjöhus och testa olika stilar. Din säljare guidar, och svarar dina frågor.

Boka VR-visning!

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

För dig som funderar på att bygga hus innebär det en extra trygghet att föra det tillsammans med en finansiellt stark koncern med lång erfarenhet och långsiktigt agerande. Myresjöhus erbjuder just detta.

Läs mer

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.