Kundhus

Ängsö

Vråkvägen 7, Saltsjö-Boo

Kliv in i ett visningshus på vägen mot ditt drömhus.

Att besöka ett visningshus är till stor hjälp när funderar på att bygga hus. Under ett besök i ett av våra hus får du inte bara lära känna den specifika modellens alla fördelar, du får också uppleva känslan av ett Myresjöhus: våra materialval, planlösningar, ljusinsläpp och mycket mer. Inte minst får du bekanta dig med vår kunniga personal som kan guida dig efter dina förutsättningar och drömmar.

Här har vi hämtat inspiration från den svenska byggtraditionen och skapat ett hus som är perfekt för dig som har en smalare tomt. Ängsös nedre plan präglas av den öppna umgängesytan där vardagsrum, kök och matplats skapar ett stort utrymme för att samla vänner och familj. Planlösningen är öppen och den luftiga känslan blir ännu mer påtaglig av att köket inte har några överskåp. På husets kortsida finner du entrén med ett entrétak som ger en vacker och inbjudande prägel till Ängsö

I detta kundägda hus finns plats för hela familjen med fyra sovrum, ett på nedre plan och resterande på övre plan. På ovanvåningen finner du även ett mindre allrum, ett stort dressingroom och terassen där man kan tillbringa sena sommarkvällar.

Välkommen att anmäla dig till visningen!

Magnus Thörnert Säljare 070-600 12 77 010-434 14 39

söndag 12 feb 14:00-16:00

Anmälan till visning

Husmodell

2-planshus

Ängsö

  • 195 m2
  • 4 sovrum
Mer om Ängsö

Prova Virtual Reality

Besök fler hus i Stockholm

Boka en VR-visning på vårt kontor. Här kan du i lugn och ro promenera runt i flera olika husmodeller, uppleva känslan i ett Myresjöhus och testa olika stilar. Din säljare guidar, och svarar dina frågor.

Boka VR-visning!

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

För dig som funderar på att bygga hus innebär det en extra trygghet att föra det tillsammans med en finansiellt stark koncern med lång erfarenhet och långsiktigt agerande. Myresjöhus erbjuder just detta.

Läs mer

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.