Beställ katalog

Kliv in i någon annans drömhus på vägen mot ditt eget.

Att besöka ett visningshus är till stor hjälp när funderar på att bygga hus – och här får du chans till en alldeles speciell upplevelse. Du får nämligen hälsa på i en av våra kunders hus. Att kliva in i någons hem kanske gör det ännu enklare att föreställa dig vardagen i ditt nya Myresjöhus.

Välkommen till en exklusiv visning av en kundägd Hudson i Ocean Living-stil i Trångsund, ett skräddarsytt hus på 234 m² som erbjuder en innertakhöjd på 2,7 meter på båda planen. Med tre badrum och många fler bekvämligheter har det här huset allt att erbjuda för den som söker både komfort och elegans.

Adressen förblir diskret på kundens begäran, vilket innebär att detta extraordinära boende inte kommer att vara tillgängligt för allmän visning.

För att boka en personlig visning är du välkommen att kontakta Hans-Olov för att boka visning och låt dig bli inspirerad för framtiden.

Hans-Olov Larsson Säljare 070-531 80 31 010-434 14 19

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Husmodell

2-planshus

Hudson

  • 197 m2
  • 6 sovrum
Mer om husmodellen Hudson

Prova Virtual Reality

Besök fler hus i Stockholm

Boka en VR-visning på vårt kontor. Här kan du i lugn och ro promenera runt i flera olika husmodeller, uppleva känslan i ett Myresjöhus och testa olika stilar. Din säljare guidar, och svarar dina frågor.

Boka VR-visning!

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

För dig som funderar på att bygga hus innebär det en extra trygghet att föra det tillsammans med en finansiellt stark koncern med lång erfarenhet och långsiktigt agerande. Myresjöhus erbjuder just detta.

Läs mer

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.