Kundhus

Smart 126

Furuhallsvägen 23, Uddevalla

Smart 126 i Uddevalla

Välkommen på visning av ett kundägt Smart 126 i Uddevalla. Huset är under uppbyggnad. Vi visar huset medan det byggs klart och innan kunden flyttar in. Ta chansen att uppleva ett äkta Myresjöhus!

Smart 126 är ett 1-planshus med fyra sovrum varav två är av den större storleken. Här har man lagt en extra tanke kring storlek och utrymmen, ett välplanerat hus som passar alla med sina 126 m².

Med sin moderna planlösning, kök och vardagsrum i ett skapas en stor och öppen umgängesdel i husets mitt. Stora fönster som löper längs ena vägen släpper in generöst med ljus och och ger en välkomnande syn mot trädgården.

Bygg ditt drömhus i Furuhall

I Furuhall säljer vi nu tomter där du kan bygga ditt drömhus. Här bor du på höjden med strålande utsikt över Havstensfjorden. Området ligger strategiskt rätt och är en genomfartsled för kollektivtrafiken. Med omväxlande natur med både barrskogsdoft och mörkgröna bokskogar och en närhet till klippor och stränder inte långt borta. Här har du promenadavstånd till till handel och restaurang och har 8 minuters bilväg till Torp köpcentrum och resecentrum med bra kommunikation till Göteborg. I närområdet finns även skola och omsorg och det finns goda kommunikationer, både norrut och söderut.

Läs mer om tomterna här.

OBS! Endast bokade besökare! Glöm inte anmäla dig!

Varmt välkommen!

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Säljare

Säljare

Helen Hedlund

  • 010-434 13 42
  • 070-825 46 44

Husmodell

1-planshus

Smart 126

  • 126 m2
  • 4 Sovrum
Mer om Smart 126

Välkommen på trygga och säkra visningar.

Vår omvärld har förändrats, men bostadsdrömmarna finns kvar. Med hjälp av nya rutiner vid visningar kan vi erbjuda trygga visningar för dig som vill träffa oss i våra visningshus. 

Läs mer här

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem