Beställ katalog

Upplev Midnattssol i modern och industriell stil i Hjuvik

Under åren har Hjuvik fyllt många olika funktioner: från militärområde till sommarstugeparadis till dagens superpopulära villaidyll. Bor man här har man alltid nära till havet och naturen, samtidigt som all vardagsservice finns inom räckhåll – och du kan dessutom bekvämt pendla in till Göteborg. Här bor du i ett tryggt och trivsamt område som är populärt bland barnfamiljer. Inte minst för att det är enkelt att få ihop vardagspusslet.

Under visningen har du möjlighet att besöka tre av husen som just nu är till salu. Du hittar mer information om respektive objekt nedan.

Batterivägen 30 - Midnattssol, sluttningshus i industriell stil

Batterivägen 34 - Midnattssol, sluttingshus i modern stil

Batterivägen 38 - Midnattssol, 2-planshus i industriell stil

Anders Stenborg Säljare 070-601 54 98 070-601 54 98

onsdag 7 jun 12:30-13:30

Anmälan till visning

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

För dig som funderar på att bygga hus innebär det en extra trygghet att föra det tillsammans med en finansiellt stark koncern med lång erfarenhet och långsiktigt agerande. Myresjöhus erbjuder just detta.

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.