Beställ katalog

Kom och hälsa på innan det är för sent

Kom och spana in Smart 126 i Billdal – men vänta inte för länge... Det här är nämligen ett av våra Flyttklara hus som jobbar extra som visningshus i väntan på sina rätta ägare. Ta chansen och gör ett besök, kanske blir det här din husresa börjar?

Välkommen till denna nyproducerade villa om 126 kvm med 6 rum och kök. Husets mitt präglas av en stor umgängesdel där det finns plats för såväl soffmys med familjen som trevliga middagsbjudningar med vännerna. Vardagsrummet ligger i direkt anslutning mot det väldisponerade köket och bardisken som gör det enkelt att umgås med kocken under middagsbestyren.

I husets ena ände ligger föräldrasovrummet med generöst tilltagen walk-in-closet, toalett och tvättstuga. I den andra änden av huset finns ett stort allrum, tre sovrum, barum och liten klädkammare.

torsdag 18 apr 12:30-13:30

Anmälan till visning

Husmodell

Enplanshus

Smart 126

  • 126 m2
  • 4 sovrum
Mer om husmodellen Smart 126

Prova Virtual Reality

Besök fler hus i Göteborg

Boka en VR-visning på vårt kontor. Här kan du i lugn och ro promenera runt i flera olika husmodeller, uppleva känslan i ett Myresjöhus och testa olika stilar. Din säljare guidar, och svarar dina frågor.

Boka VR-visning!

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

För dig som funderar på att bygga hus innebär det en extra trygghet att föra det tillsammans med en finansiellt stark koncern med lång erfarenhet och långsiktigt agerande. Myresjöhus erbjuder just detta.

Läs mer

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.