Beställ katalog

Visningshus

Smart 149

Hövändarvägen 15, Stenungsund

Är det här din husresa börjar?

Välkommen på visning av Smart 149 i Stenungsund. Det här är ett Flyttklart hus som vikarierar som visningshus i väntan på sina nya ägare. Passa på att göra ett besök, det kanske blir huskärlek vid första ögonkastet?

Välkommen in i denna nyproducerade villa om 149 kvm med 7 rum och kök. Entrén finns på det nedre våningsplanet. Här hittar du 3 av husets totalt 5 sovrum. Entrévåning är den perfekta ungdomsavdelning då det finns både ett pentry och ett mindre allrum. Här hittar du också en rymlig tvättstuga och ett litet badrum. Badrummet är inrett med kakel och klinker, duschhörn, takdusch samt kommod.

När vi tar trappan upp till det övre våningsplanet så kommer du till husets hjärta. Här är kök och vardagsrum placerade i ett öppet stråk för att ta vara på utsikten. Ljusinsläppet här inne är fantastiskt tack vare fönster i tre olika väderstreck. Från vardagsrummet tar du dig ut på den stora balkongen med soligt söderläge. På det här våningsplanet hittar du också husets master bedroom som bjuder på gott om förvaring, ett mindre sovrum och badrum.

Varmt välkommen på visning!

Magnus Nolbeck Säljare 070-600 55 30 010-434 13 23

torsdag 13 jun 12:30-13:30

Anmälan till visning

Husmodell

Sutteränghus

Smart 149

  • 149 m2
  • 5 sovrum
Mer om husmodellen Smart 149
Youtube video preview

Patrik har svaret!

Därför ska du gå på visning

Bilder och planlösningar i all ära, i visningshuset får husdrömmen liv. Att besöka ett visningshus har så många fördelar, här får du reda på några av dem.

Prova Virtual Reality

Besök fler hus i Göteborg

Boka en VR-visning på vårt kontor. Här kan du i lugn och ro promenera runt i flera olika husmodeller, uppleva känslan i ett Myresjöhus och testa olika stilar. Din säljare guidar, och svarar dina frågor.

Boka VR-visning!

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

För dig som funderar på att bygga hus innebär det en extra trygghet att föra det tillsammans med en finansiellt stark koncern med lång erfarenhet och långsiktigt agerande. Myresjöhus erbjuder just detta.

Läs mer

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.